PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تبلیغات گوگل ادوردز



hdland
2017-08-23, 13:22
سلام
من می خوام برای یه سایتم از گوگل ادوردز استفاده کنم
سایتم دامنه اصلیش ملی هست با ادرس www.fasthome.ir

براش یه دامنه .کام هم ثبت کردم با ادرس www.fasthomeir.com و رو دامنه اصلی پارکش کردم .
الان همین دامنه .کام رو به گوگل معرفی کنم میشه استفاده کنم یا باز گوگل گیر می دهد چون تو اکثر سایت هایی که کمپین تبلغیاتی گوگل می فروشند زده اند اگر دامنه اصلی ملی هست یه دامنه .کام بگیرید و پارک کنید .
دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی کنند

bestirani2
2017-08-23, 14:33
سلام
پارک کنید گیر نمیده ولی مشکل سئو بر میخورید.
ریدارکت کنید ولی گیر میده.
پیشنهاد من استفاده از canonical هست.

hdland
2017-08-23, 15:06
سلام
پارک کنید گیر نمیده ولی مشکل سئو بر میخورید.
ریدارکت کنید ولی گیر میده.
پیشنهاد من استفاده از canonical هست.

سلام . ممنون از پاسخ :

یعنی دقیقا استفاده این canonical چگونه است در اسکریپت دامنه اصلی باید قرار بدم تگش رو ؟!

bestirani2
2017-08-23, 15:35
سلام . ممنون از پاسخ :

یعنی دقیقا استفاده این canonical چگونه است در اسکریپت دامنه اصلی باید قرار بدم تگش رو ؟!

اگر وردپرس هست yoast رو نصب کنید. خودش انجام میده

hdland
2017-08-23, 15:54
اگر وردپرس هست yoast رو نصب کنید. خودش انجام میده

نه اسکرپیت اختصاصی هست . پی اچ پی

bestirani2
2017-08-23, 16:02
داخل head کد زیر رو قرار بدید


<link rel="canonical" href="/" />

در قسمت آدرس هم باید آدرس صفحه آی آر رو قرار بدید.
اگر سایت هنوز راه اندازی نشده می تونید سایت را روی دات کام بالا بیارید و دات ای ار رو ریدارکت کنید.

hdland
2017-08-23, 16:22
داخل head کد زیر رو قرار بدید


<link rel="canonical" href="/" />

در قسمت آدرس هم باید آدرس صفحه آی آر رو قرار بدید.
اگر سایت هنوز راه اندازی نشده می تونید سایت را روی دات کام بالا بیارید و دات ای ار رو ریدارکت کنید.

نه سایت اول با ادرس ای ار بالا اومده اون رو می خواهیم اصلی باشد در ایران و فقط برای تبلیغات گوگل از بین المللی استفاده کنم .
این head رو در اسکریپت پیدا نمی کنم باید کامل بگردم ببینم کجاست .

یه سوال این دو سایت رو ببینید : https://www.ihome.ir دامنه اصلی ای هوم هست
برای تبلیغات ا ز دامنههمه لینک www.ihomeiran.com/‎ باز می کنه هر دو سایت محتوی دقیقا و مثل هم است اما به نظر می رسد تفاوتی با پارک کردن دامنه دارند . یعنی دامنه دوم یعنی www.ihomeiran.com/‎

همه لینک ها به ادرس خودشون باز میشن ؟ اینا چیکار کردند اینا هم پارک دامنه کردند ؟ هر دو دامنه محتوی یکی هست . اگر پارک دامنه و ریدیرکت نکردند پس چیکار کردند ؟

bestirani2
2017-08-23, 16:40
نه سایت اول با ادرس ای ار بالا اومده اون رو می خواهیم اصلی باشد در ایران و فقط برای تبلیغات گوگل از بین المللی استفاده کنم .
این head رو در اسکریپت پیدا نمی کنم باید کامل بگردم ببینم کجاست .

یه سوال این دو سایت رو ببینید : https://www.ihome.ir دامنه اصلی ای هوم هست
برای تبلیغات ا ز دامنههمه لینک www.ihomeiran.com/‎ باز می کنه هر دو سایت محتوی دقیقا و مثل هم است اما به نظر می رسد تفاوتی با پارک کردن دامنه دارند . یعنی دامنه دوم یعنی www.ihomeiran.com/‎

همه لینک ها به ادرس خودشون باز میشن ؟ اینا چیکار کردند اینا هم پارک دامنه کردند ؟ هر دو دامنه محتوی یکی هست . اگر پارک دامنه و ریدیرکت نکردند پس چیکار کردند ؟

باید اضافه کنید. پیش فرض که قرار نیست باشه.
این سایت پارک کرده.
ظاهرا از طریق گوگل وب مستر تنظیم کرده که این دو تا سایت یکی هست چون هیچ نتیجه برای دامین دات کام موجود نیست.
این کار هم میتونید بکنید در صورتی که کار کردن با گوگل وب مستر رو آشنا هستید.

hdland
2017-08-23, 16:54
باید اضافه کنید. پیش فرض که قرار نیست باشه.
این سایت پارک کرده.
ظاهرا از طریق گوگل وب مستر تنظیم کرده که این دو تا سایت یکی هست چون هیچ نتیجه برای دامین دات کام موجود نیست.
این کار هم میتونید بکنید در صورتی که کار کردن با گوگل وب مستر رو آشنا هستید.

یعنی کار دوم رو از گوگل وبمستر انجام اگر همین که می گید باشد نیازی به وارد کردن canonical نیست ؟

bestirani2
2017-08-23, 17:08
یعنی کار دوم رو از گوگل وبمستر انجام اگر همین که می گید باشد نیازی به وارد کردن canonical نیست ؟

نیاز نیست.
ولی بودنش ضرری نداره.

BazPardakht.Com
2017-08-23, 18:19
البته اگر اختصاصی هم نوشتید نیاز به کنونیکال هم نیست
شما می تونی به برنامه نویستون هم بگید که یه کار دیگه انجام بده
دامنه ای که غیر از دامنه اصلیتون بالا میاد داخل هد متا تگ نوفالو - نو ایندکس بزاره
به همین راحتی مشکل هم حل میشه

کاری که خودمم انجام دادم
دامنه اصلی otisa.ir هست ولی دامنه ادورز otisa.co
الان شما دامنه otisa.co رو باز کنید توی هد متا تگ نوفالو - نو ایندکس میاره ولی دامنه otisa.ir این متا تگ نیست

bestirani2
2017-08-23, 18:41
البته اگر اختصاصی هم نوشتید نیاز به کنونیکال هم نیست
شما می تونی به برنامه نویستون هم بگید که یه کار دیگه انجام بده
دامنه ای که غیر از دامنه اصلیتون بالا میاد داخل هد متا تگ نوفالو - نو ایندکس بزاره
به همین راحتی مشکل هم حل میشه

کاری که خودمم انجام دادم
دامنه اصلی otisa.ir هست ولی دامنه ادورز otisa.co
الان شما دامنه otisa.co رو باز کنید توی هد متا تگ نوفالو - نو ایندکس میاره ولی دامنه otisa.ir این متا تگ نیست

به نظر من اگه نو ایندکس نکنید بهتر هست.
اینطوری که شنیدم(ممکن درست نباشه.) گوگل ادز روی سئو هم میتونه تاثیر داشته باشه.

BazPardakht.Com
2017-08-23, 19:54
به نظر من اگه نو ایندکس نکنید بهتر هست.
اینطوری که شنیدم(ممکن درست نباشه.) گوگل ادز روی سئو هم میتونه تاثیر داشته باشه.

تاثیر نداره
بنده به شخصه دارم استفاده می کنم
در رابطه با دامنه otisa.co اگر نو ایندکس نکنم مطالبم تکراری محاسبه میشه و در ضمن دامنه اصلی اصلا این نیست
دامنه اصلی otisa.ir هست

bestirani2
2017-08-23, 20:03
تاثیر نداره
بنده به شخصه دارم استفاده می کنم
در رابطه با دامنه otisa.co اگر نو ایندکس نکنم مطالبم تکراری محاسبه میشه و در ضمن دامنه اصلی اصلا این نیست
دامنه اصلی otisa.ir هست

به نظر من در دو مورد تاثیر داره
1. اینکه نشون میدید یک کسب و کار هستید و ارزشتون میره بالا
2. درصورتی که کلیک خور خوبی داخل گوگل داشته باشید تاثیر اون رو در خود گوگل هم می بینید.

جهت مطالب تکراری محاسبه نشه همینطور که گفتم میشه از تگ canonical استفاده کرد یا مثل همین ihomeiran.com که مثال زدند داخل گوگل وب مستر تنظیم کنید.

hdland
2017-09-07, 20:24
به نظر من در دو مورد تاثیر داره
1. اینکه نشون میدید یک کسب و کار هستید و ارزشتون میره بالا
2. درصورتی که کلیک خور خوبی داخل گوگل داشته باشید تاثیر اون رو در خود گوگل هم می بینید.

جهت مطالب تکراری محاسبه نشه همینطور که گفتم میشه از تگ canonical استفاده کرد یا مثل همین ihomeiran.com که مثال زدند داخل گوگل وب مستر تنظیم کنید.

والا من همین کاری کردم که سایت ای هوم کرده تنظیماتش ولی از وبمستر نبود . به برنامه نویس گفتم کانفیگ کرد . یعنی دامنه دوم که .کام هست رو هم لینک هاش در سایت خوشد باز می شوند
حالا باز هم برای دابلیکت نشدن بگم تگ کانونیکال رو بذارند در سایت یا نیازی نیست ؟

bestirani2
2017-09-07, 20:29
والا من همین کاری کردم که سایت ای هوم کرده تنظیماتش ولی از وبمستر نبود . به برنامه نویس گفتم کانفیگ کرد . یعنی دامنه دوم که .کام هست رو هم لینک هاش در سایت خوشد باز می شوند
حالا باز هم برای دابلیکت نشدن بگم تگ کانونیکال رو بذارند در سایت یا نیازی نیست ؟

اینکه از از خودش باز بشه که سمت سرور شماست
منظور من این بود گوگل وب مستر تنظیم کرده که این سایت با اون یکی دامین یکسان هست
شما داخل گوگل جستجو کنید site:ihomeiran.com هیچ لینکی براش موجود نیست.
البته robots.txt رو نگاه نکرده بودم. اینجا وارد کرده که لینک نشه.
به هر حال مهم نیست به چه روشی انجام بدید مهم اینه که گوگل سایتتون رو ایندکس نکنه
دوست دارید داخل robots.txt بگید. دوست دارید داخل گوگل وب مستر بگید. دوست داررید هم داخل html بگید.
میتونید robots.txt همین سایت رو کپی کنید پوشه روتتون
http://www.ihomeiran.com/robots.txt

hdland
2017-09-07, 20:41
اینکه از از خودش باز بشه که سمت سرور شماست
منظور من این بود گوگل وب مستر تنظیم کرده که این سایت با اون یکی دامین یکسان هست
شما داخل گوگل جستجو کنید site:ihomeiran.com هیچ لینکی براش موجود نیست.
البته robots.txt رو نگاه نکرده بودم. اینجا وارد کرده که لینک نشه.
به هر حال مهم نیست به چه روشی انجام بدید مهم اینه که گوگل سایتتون رو ایندکس نکنه
دوست دارید داخل robots.txt بگید. دوست دارید داخل گوگل وب مستر بگید. دوست داررید هم داخل html بگید.
میتونید robots.txt همین سایت رو کپی کنید پوشه روتتون
http://www.ihomeiran.com/robots.txt

بله درسته . همین روبوت تکس رو بذارم درسته ؟

bestirani2
2017-09-07, 20:55
بله درسته . همین روبوت تکس رو بذارم درسته ؟

بله. درسته.