PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل تعويض همزمان تمامي لينكها در وردپرس



Mohamad26
2011-12-17, 22:17
سلام
خسته نباشيد دوستان
مشكلي پيش اومده كه ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

روش يا پلاگيني ميخوام كه بتونم لينكهاي داخل پستها رو عوض كنم.
ميخوام آدرس برنامه هايي كه واسه دانلود توي سايت گذاشتم رو همگي رو عوض كنم.

پلاگين واسه اين كار فكر ميكنم باشه ولي خب من نميشناسم
ممنون ميشم اگر ميشناسين معرفي و يه آموزش وچيك بدين.

به اين صورت كه مثلا اون تيكه از لينك كه بايد عوض بشه رو بدم و آدرس جديد

مثلا اگر لينك اين بوده :
www.site.com/djsfsdfjsdfjsd
و حالا ميخوام اطلاعات رو ببرم روي دامين يا ساب دامين
www.dl.site.com/djsfsdfjsdfjsd

بايد فقط قسمت اول لينك تغيير پيدا كنه. حالا اين كارو چطوري به صورت كلي انجام بدم براي همه پستها
با تشكر
يا علي

Reza
2011-12-17, 22:22
با سلام و درود
در مورد پلاگینش و اینکه آیا هست یا نه اطلاعی ندارم اما اینکار با نوشتن یک دستور sql فکر می کنم قابل انجام باشه

Mohamad26
2011-12-18, 12:07
مرسي آقا رضا ولي شنيدم كه همچين پلاگيني هم هست و كارو خيلي راحت ميكنه.
من ترجيحا دنبال پلاگينش هستم

ahee
2011-12-18, 12:31
من که به چنین افزونه ای برخورد نکردم. من برای هاست دانلودم از Simple DNS Zone Editor هاستم استفاده کردم

parselearn
2011-12-18, 13:36
http://forum.wp-persian.com/topic/17399#post-95061

Mohamad26
2011-12-20, 23:35
http://forum.wp-persian.com/topic/17399#post-95061

داداش من اين افزونه رو دانلود كردم و توي پلاگين هاي سايت آپلود كردم
خودش نوشت نصب شده ولي هيچ جاي سايت نميشه پيداش كرد
هيچ جاي پنل مديريت وردپرس نيستش
نه توي ابزار
نه افزونه ها ي فعال يا غير فعال ولي وقتي از قسمت جست و جوي افزونه اسمشو سرچ ميكنم ميزنه نصب شده.
كسي ميدوني بايد چيكارش كرد ؟

mdark
2011-12-20, 23:42
از پلاگین search and replace استفاده کنید
کلیه متنها ، و ... و کلا همه تیبل های دیتا بیس شما رو بررسی میکنه و جایگزین میکنه !

- آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 23:42 انجام شده است :

http://wordpress.org/extend/plugins/search-and-replace/


آآآ ! الان دیدم که نفر قبلی هم زحمت کشیده بودن و همین پلاگین رو معرفی کرده بودن ! من باهاش کار کردم ، مشکلی نداره !

birdco
2011-12-21, 00:21
من هم نصب كردم . با اين عنوان تو ليست افزونه ها ديدمش : جستجو » جایگزین

Mohamad26
2011-12-21, 12:20
سلام مجدد به دوستان
پيداش كردم
ولي وقتي قسمت سرچ لينك فعلي و قسمت replace رو لينك جديد ميدم و ميزنم نه چيزي پيدا ميكنه و نه چيزي جايگزين ميكنه.

ممنون ميشم اگر كسي اين كارو كرده يه توضيحي بده.
با تشكر