PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : // سوال در مورد به هم ریختگی سایت .



moj1rayaname
2012-02-28, 17:23
به این آدرس (http://www.moj1.com/MGID_22/SGID_1156/10203401-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B6%D8%A8%D8%B7-%D9%88-%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%AF-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%D9%8A--%D9%84%D9%88%D9%86-%28Levon%29.html) بروید

انتهای سایت کلمات جستجو شده مرتبط رو ببینید

به هم ریختگی به شکل زیر است ...

������

این کاراکتر ها رو چطوری از سایت حذف کنم ..
از داخل دیتابیس باید حذف بشه ...

راه کارش چی هست ؟

- پست قبلی در ساعت 11:14 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 11:46 انجام شده است :

کسی نظری نداره ؟

این مشکل اساسی من هست ..

- پست قبلی در ساعت 11:46 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 16:23 انجام شده است :


به این آدرس (http://www.moj1.com/MGID_22/SGID_1156/10203401-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B6%D8%A8%D8%B7-%D9%88-%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%AF-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%D9%8A--%D9%84%D9%88%D9%86-%28Levon%29.html) بروید

انتهای سایت کلمات جستجو شده مرتبط رو ببینید

به هم ریختگی به شکل زیر است ...

������

این کاراکتر ها رو چطوری از سایت حذف کنم ..
از داخل دیتابیس باید حذف بشه ...

راه کارش چی هست ؟

- پست قبلی در ساعت 11:14 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 11:46 انجام شده است :

کسی نظری نداره ؟

این مشکل اساسی من هست ..

کسی در این مورد نظری نداره ؟ از دوستان سئو کار و برنامه نویسان کسی آنلاین نیستن ؟

EM4D-M
2012-02-28, 19:30
سلام

یا از انکدینگ دیتابیس هست ویا از انکدینگ کوتاه ساختن رشته که معمولا با حروف فارسی مشکل داره که اگه میفرمایید از وقتی انتقال دادید ، میشه حدس زد که از انکدینگ دیتابیس باشه .

با پشتیبان اسکریپتتون صحبت کنید . باید برسی بشه . جوری نیست که من بگم فلان جا رو ادیت کنید درست بشه .

moj1rayaname
2012-02-28, 23:24
سلام

یا از انکدینگ دیتابیس هست ویا از انکدینگ کوتاه ساختن رشته که معمولا با حروف فارسی مشکل داره که اگه میفرمایید از وقتی انتقال دادید ، میشه حدس زد که از انکدینگ دیتابیس باشه .

با پشتیبان اسکریپتتون صحبت کنید . باید برسی بشه . جوری نیست که من بگم فلان جا رو ادیت کنید درست بشه .

من بخوام خودم کاری کنم چیکار باید بکنم .؟

میتون دیتابیس رو روی لوکال ویرایش کنم ؟ یا به عبارتی از این حالت در بیارم و دوباره ایمپورت کنم

EM4D-M
2012-02-28, 23:51
تا برسی نشه ، نمیشه گفت از دیتابیس هست یا نه !