PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 3 امکانی که باید به شاپرزفا اضافه شود



parsan
2012-03-04, 17:18
سلام . من روی شاپرزفا یه فروشگاه ساختم . سیتم بسیار قوی وخوبی هستش ولی چند تا اشکل داره که حتما باید حل بشه.

1- اگر دقت کرده باشید موقع ثبت نام از شما سرویس خریدپستی تان را می پرسه و اگر نداشته باشید یا جزء لیست نباشه باید گزینه آخری یعنی گزینه «هیچکدام- (دارای پنل فروشگاهی از شرکتهای ذکر شده نمی باشم و مایل به استفاده به صورت ازاد می باشم)» را انتخاب کنید. حالا ممکن بعدا فروشنده بخواهد یکی از این سرویس ها را انتخاب کند من کل تنظیمات سیستم را گشتم چنین گزینه ای موجود نبود .

2-سیستم نمایش محصولات باید جوری باشه وقتی محصول جدید درج میشه جای گزین اولین محصول شود ولی بر عکس به توی محصولات اخر میشه اضافه کرد و تو تنظیمان فقط میشه محصولات را باهم جابه جا کرد که تابه صفحه اول بیاد اینجوری مثلا اگر فرونشده 1000 محصول داشته باشه خیلی وقت گیر هست باید گزینه ای باشد که بصورت خود کار این کار یا نزولی باشه یا صعودی.

3- سیستم سایت مپ سایت فکر کنم مشکل داره چون من توی گوگل وبمستر ثبت کردم ارور گرفت در ضمن اگر xml باشه بهره چون گوگل و موتور های جستجو راحتر ایندکس میکنند.

با تشکر از مدیریت شاپرزفا

shoperzfa
2012-03-04, 18:14
با سلام خدمت شما دوست گرامی و تشکر به خاطر اینکه از شاپرزفا انتقاد سازنده انجام دادید.


1- اگر دقت کرده باشید موقع ثبت نام از شما سرویس خریدپستی تان را می پرسه و اگر نداشته باشید یا جزء لیست نباشه باید گزینه آخری یعنی گزینه «هیچکدام- (دارای پنل فروشگاهی از شرکتهای ذکر شده نمی باشم و مایل به استفاده به صورت ازاد می باشم)» را انتخاب کنید. حالا ممکن بعدا فروشنده بخواهد یکی از این سرویس ها را انتخاب کند من کل تنظیمات سیستم را گشتم چنین گزینه ای موجود نبود .

ببینید کلا شاپرزفا اساس کارش فقط و فقط ارائه فروشگاه به کسانی بود که دارای پنل فروشگاهی به صورت مستقیم هستند (یعنی بازاریاب و غیره نباشند)
بعد از راه اندازی سیستم خیلی ها با استفاده از وب سرویس فروشگاه خودشون رو به پنل پستی اتصال دادند و خیلی ها هم اصرار بر این داشتند امکانی فراهم بشه که ، کسانیکه دارای پنل فروشگاهی نیستند هم بتونند از این سیستم استفاده بکنند. ( بازاریابهای سیستم های دیگه )
ما این امکان رو هم به سیستم اضافه کردیم که بازاریابهای عزیز هم بتونند از شاپرزفا استفاده کنند با درج لینک خرید پستی مستقیم.

حالا چرا نمیشه سیستم بازاریابی رو با سیستم های وب سرویسی تعویض کرد؟
اساس کار این دوتا سیستم با همدیگه کلا متفاوته و هیچ جوره نمیشه اینها رو به هم ربط داد. چونکه برای درج محصول جدید در سیستمی که به صورت ازاد ذکر شده (بازاریابی ) ، هیچ چیزی جز لینک خرید پستی مستقیم از شما نمی خواد ولی در سیستم وب سرویسی شما باید وزن محصول ، کد کالا و .... رو وارد کنید. در صورتی هم که شما بتونید این فروشگاهها رو به هم تبدیل کنید عملا به کار شما نمیاد چون باید بشینید یکی یکی محصولات رو دوباره ادیت کنید و اطلاعات وب سرویس رو توی محصولاتتون وارد کنید.



2-سیستم نمایش محصولات باید جوری باشه وقتی محصول جدید درج میشه جای گزین اولین محصول شود ولی بر عکس به توی محصولات اخر میشه اضافه کرد و تو تنظیمان فقط میشه محصولات را باهم جابه جا کرد که تابه صفحه اول بیاد اینجوری مثلا اگر فرونشده 1000 محصول داشته باشه خیلی وقت گیر هست باید گزینه ای باشد که بصورت خود کار این کار یا نزولی باشه یا صعودی.

پیشنهاد خوبی بود. حتما در دستور کار قرار می گیره ( البته این سیستم برای این پیاده سازی شده بود که شما ابتدا محصولات پرفروشتون رو به صفحه اول اضافه کنید و سپس محصولات دارای اهمیت کمتر رو در صفحات بعدی قرار داده و مشاهده کنید. )



3- سیستم سایت مپ سایت فکر کنم مشکل داره چون من توی گوگل وبمستر ثبت کردم ارور گرفت در ضمن اگر xml باشه بهره چون گوگل و موتور های جستجو راحتر ایندکس میکنند.

سایت مپ فروشگاهها که کلا از لحاظ موتورهای جستجو هیچ مشکل ندارن و راحت مطالب رو ایندکس می کنن ولی تنها ایرادی که میشه به اونها گرفت اینه که گوگل وب مستر از پسوند اینجور سایت مپ ها پشتیبانی نمی کنه و یه جورایی نمیشه اونها رو به گوگل وبمستر اضافه کرد. ( امیدوارم بتونیم این مشکل رو هم هرچه سریعتر حل کنیم )

ممنون بابت طرح پیشنهادهای خوبتون.

parsan
2012-03-04, 18:48
شما اگه دقت کرده باشید اسکریپت های فروشگاهی میشه همزمان این کار را کرد نیازی حتما برای محصولات قبلی سرویس خرید پستی بهشون اضافه بشه فقط کافیه برای محصولات جدید دو گزینه وجود داشه باشه
1- ثبت کالا از طریق گزینه چهارم
2- ثبت کالا با توجه به سیستم خرید پستی .
ممنون از پاسخ های خوبتون.

shoperzfa
2012-03-04, 18:54
ما دقیقا قصد انجام همین کار رو داشتیم ولی اونجوری امکانات این دو پنل با همدیگه قاطی می شد و از لحاظ کار کرد سیستم مشتری ها رو به زحمت مینداخت. ( اخه خیلی ها با دیدن امکانات زیاد ، کار کردن با سیستم براشون دشوار می شد و به خاطر همین سعی کردیم که این دوتا پنل رو کاملا از همدیگه جدا کنیم ).
ولی به نظر من این مشکل خاصی نمی تونه باشه. شما اگر پنل فروشگاهی دارید که خب از همون اول فروشگاهتون رو با وب سرویس ایجاد کنید و اگر هم بازاریاب سیستمهای دیگه هستید که از گزینه اخر می تونید استفاده کنید.

parsan
2012-03-04, 18:58
بازم تشکر از پاسختون من فعلا سیستم خرید پستی ندارم ولی در آینده قصد دارم بگیرم ( ا از طریق تیکت یا پشتیبانی سیستم توسط خود شما میشه اینکه را انجام داد یا به کل نمیشه ).

shoperzfa
2012-03-04, 19:06
ازم تشکر از پاسختون من فعلا سیستم خرید پستی ندارم ولی در آینده قصد دارم بگیرم ( ا از طریق تیکت یا پشتیبانی سیستم توسط خود شما میشه اینکه را انجام داد یا به کل نمیشه ).

از طریق لینک زیر می تونید با ما در تماس باشید و جوابتون رو حد اکثر 2 ساعته دریافت کنید.
http://www.shoperzfa.com/Contact.aspx

خوشحال میشم بتونم به کاربران کمکی کرده باشم.
موفق باشید