PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : nikhsop.shoploger.com تبدیل به nikshops.ir ؟؟



nikshop
2012-04-20, 18:57
سلام خسته نباشید.
کمکم کنید من این فروشگاهم رو به سایت مستقل انتقال بدم ممنون میشم

Reza
2012-04-20, 19:07
با سلام و درود
تا جایی که بنده اطلاع دارم در نسخه فعلی شاپلاگر امکان پارک دامنه وجود ندارد
موفق باشید

84edu
2012-04-20, 19:35
البته به سایت مستقل نه. در واقع پارک دامنه روی سرورهای شاپلاگر و استفاده از دامنه شخصی که به نظر من اصلاً کار حرفه ای نیست.
حالا آقا رضا که فرمودند کلاً امکان پارک وجود نداره، میشه شاپلاگ رو ریدایرکت کرد روی دومین شخصی. این شدنی هست؟

بررسی کنید که اگه شدنی بود، انتخاب بهتری براتون هست.

nikshop
2012-04-20, 20:36
میشه دقیقتر توضیح بدید که ریدایرکت چطوری انجام بدم؟؟

- پست قبلی در ساعت 18:18 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 18:36 انجام شده است :

این سیستم دیتا لایف خوبه؟
یا وردپرس
یا جوملا
یا نیوک؟
بنظر شما از کدوم استفاده کنم/

84edu
2012-04-20, 21:24
میشه دقیقتر توضیح بدید که ریدایرکت چطوری انجام بدم؟؟

- پست قبلی در ساعت 18:18 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 18:36 انجام شده است :

این سیستم دیتا لایف خوبه؟
یا وردپرس
یا جوملا
یا نیوک؟
بنظر شما از کدوم استفاده کنم/

در مورد ریدایرکت راستش نمیدونم و خودم هم خیلی مشتاقم یاد بگیرم. الآن هم میخوام سرچ بزنم ولی دارم یکی از کارهایی که قبلاً به بچه های انجمن قول دادم رو انجامش میدم برا همین نمیرسم.
امیدوارم دوستانی که میدونند، این تاپیک رو ببینن و کمک کنن.

اما اینکه از چی استفاده کنید:
اگر محصولات متعلق به خود شماست که بهتره از فروشگاه سازهای رایگان و حرفه ای مثل توماتو کارت، پرستا شاپ، اوپن کارت و موارد متعدد مشابه استفاده کنید البته وردپرس هم هست که خب نسبت به اینا برای فروشگاه زیاد جالب نیست.

اما اگر محصولات متعلق به خودتون نیست و شما دارید برای یک سری محصولات بازاریابی میکنید، وردپرس میتونه بهترین انتخابتون باشه.

موفق باشید

Reza
2012-04-20, 21:33
<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0; url=http://www.yourdomain.com/index.html">
فکر کنم با کد بالا بشه شاپلاگ رو به دامنه خاصی ریدایرکت کرد دیگه!

nikshop
2012-04-21, 00:29
من الان از سایت میهن وب هاست میخوام سفارش بدم:
اتصال دامنه 6هزارتومن
هاست لینوکس - دویست مگابایت هاست 13هزارتومن + نصب وردپرس 3 هزارتومن
مجموع 22 هزارتومن بنظر شما سفارش بدم؟؟
من از خودم محصولیندارم

- پست قبلی در ساعت 22:22 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 22:29 انجام شده است :

الان که میخوام www.nikshop.shoploger.com رو باز کنم
میگهThe webpage at http://nikshop.shoploger.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
ینی این آدرس به آدرس جدید انتقال داده شده است؟/
ینی چییییی؟؟؟ ینی پر؟؟؟؟

EM4D-M
2012-04-21, 00:39
برای انقال یا اصطلاحا Redirect از سمت سرور اقدام بشه به مراتب بهتر هست . ولی از سمت کلاینت هم میشه انجام داد .

کد زیر رو در تگ <head> قالبتون ( یا اگه قسمت مخصوصی برای کد جاوا اسکریپت هست ) قرار بدید .
البته ممکنه در بعضی از مرورگر ها ، اخطار انقال غیر مجاز دریافت کنید . من با فایرفاکس و کروم مشکلی ندارم . IE هم نصب ندارم



<script type="text/javascript">
<!--
window.location = "http://nikshops.ir"
//-->
</script>

nikshop
2012-04-21, 01:20
ببینید من الان سوالم اینه که
www.nikshop.shoploger.com
میخوام تبدیل کنم به
www.nikshop.ir
چی کارکنم.
بعضی از دوستان قبلا گفتن که باید هاست و دامنه خرید
اگه این کارو انجام بدم باید از نو شروع کننم..اما نمیخوام محصولاتی که تو شاپلاگر ثبت کردم رو از دست بدم..میخوام اونو انتقال بدم./
حالا این کد رو که قرار دادم دقیقا باید چه کاری انجام بدم؟؟

- پست قبلی در ساعت 23:19 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 23:20 انجام شده است :

از شانس ما دوباره این شاپلاگر باز نمیشه. یکی از دلالیل انتقالم به سایت جدا همین قطعیهاشه

EM4D-M
2012-04-21, 01:21
این کد فقط کار انتقال اتوماتیک رو انجام میده .
باید هاست بخرید ، دامنه بخرید ، یک سیستم نصب کنید و محصولاتتون رو وارد کنید

nikshop
2012-04-21, 01:32
اگه هاست بخرم.دامنه بخرم.یک سیستمم مثل وردپرس نصب کنم.میتونم از همون روش که گفتین محصولات رو انتقال بدم؟؟

- پست قبلی در ساعت 23:29 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 23:32 انجام شده است :

یه سوال دیگه
اینکه اگه من به سایت تبدیل کنم فروشگاه رو دیگه با شاپلاگر کاری ندارم؟؟
ینی کنترل پنل در اختیار من قرار میگیره؟؟ اونجا میتونم محصولاتم رو بذارم؟؟
دویست مگابایت هاست برای اینکار کافیه؟؟

EM4D-M
2012-04-21, 01:37
باید محصولاتتون رو هم انتقال بدید .

سوال اول : بله
سوال دوم : بله
سوال سوم : بله

nikshop
2012-04-21, 01:38
ممنون از راهنماییتون :-*

EM4D-M
2012-04-21, 01:44
خواهش میکنم . این کد فقط باعث میشه بازدید کنندگان فروشگاه شاپلاگرتون ، بفهمند که فروشگاه به جای دیگه منتقل شده .