PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه جوری fivicon بزارم؟



عمده فروش
2012-05-18, 21:13
سلام میخوام برای سایتم که با وردپرس هست fivicon بزارم کدش چیه و چه جوری بزارم ؟
لطفا زود پاسخم رو بدید که اورژانسیه

amin2009
2012-05-18, 21:17
<link rel="Shortcut Icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" />
به جای favicon.ico آیکون مورد نظر رو بگذارید.
کد بالا رو در تگ head قرار دهید

علایی
2012-05-18, 21:21
البته اینم من اضافه کنم که اگر فایل favicon.ico را تو روت سایتت بزاری نیازی به کد بالا که دوستمون گذاشتند نیست.

عمده فروش
2012-05-18, 21:26
من در قسمت header داخل دستور head گذاشتم اما نشون نمیده!! چی کار کنم؟

- پست قبلی در ساعت 21:24 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 21:26 انجام شده است :


البته اینم من اضافه کنم که اگر فایل favicon.ico را تو روت سایتت بزاری نیازی به کد بالا که دوستمون گذاشتند نیست.

ممنون این فایل رو دارید بدید؟
چندان وارد نیستم

علایی
2012-05-18, 21:31
من در قسمت header داخل دستور head گذاشتم اما نشون نمیده!! چی کار کنم؟

- پست قبلی در ساعت 21:24 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 21:26 انجام شده است :



ممنون این فایل رو دارید بدید؟
چندان وارد نیستم

همون آیکن که میخوای برای سایت بزاری را به این نام تغییر بده بزار تو سایتت دقت کن که نام را اشتباه وارد نکنی به پسوند هم دقت کن.

عمده فروش
2012-05-18, 21:40
همون آیکن که میخوای برای سایت بزاری را به این نام تغییر بده بزار تو سایتت دقت کن که نام را اشتباه وارد نکنی به پسوند هم دقت کن.
از این سایت favicon رو ساختم http://www.favicon.cc همین عکسی که ساخته شد با همون پسوند داخل سایت آپلود کردم اما بازم نشون نمیده!!!
چی کار کنم؟

as87
2012-05-18, 21:42
این عکس معمولا کش میشه، به ادرس domain.com/favicon.ico برید و کنترل اف 5 بزنید. بعد از اون اگر درست کار رو انجام داده باشید نشوند داده میشه.

علایی
2012-05-18, 21:49
از این سایت favicon رو ساختم http://www.favicon.cc همین عکسی که ساخته شد با همون پسوند داخل سایت آپلود کردم اما بازم نشون نمیده!!!
چی کار کنم؟

خوب به صورت دستی پسوندش رو ico بکنی مشکلت حل میشه
در ضمن در اینترنت اکسپلورر این ویژگی پشتیبانی نمیشه اینو در نظر بگیر.

seomoz
2012-05-18, 23:03
اگر وردپرس استفاده میکنید میتونید از کد را هم استفاده کنید :

<link rel="icon" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/favicon.ico" type="images/x-icon" />

f-a.ir
2012-05-19, 00:11
این ادرس سایت هست، تصویر رو بهش میدید آیکون تحویل می گیرید البته پیش نمایش هم داره ، راهنما هم داره که چی کار کنین ...


http://tools.dynamicdrive.com/favicon (http://tools.dynamicdrive.com/favicon/)

zirmizi
2012-05-19, 00:32
http://tools.dynamicdrive.com/favicon.ico

iran.meshop
2012-05-19, 01:24
حاجی favicon من رو دیدی خوشت اومده که دیروز گذاشتم؟

عمده فروش
2012-05-19, 22:04
این عکس معمولا کش میشه، به ادرس domain.com/favicon.ico برید و کنترل اف 5 بزنید. بعد از اون اگر درست کار رو انجام داده باشید نشوند داده میشه.
این لینکی که داده بودید میرم عکس رو نشون میده اما درست نشده از دیروز راهکار دیگه دارید بفرمایید

- پست قبلی در ساعت 22:00 ایجاد و آخرین به روز رسانی توسط پست زیر در ساعت 22:04 انجام شده است :


حاجی favicon من رو دیدی خوشت اومده که دیروز گذاشتم؟
بسیار مال شما زیباست مبارکت باشه من که نتونستم درستش کنم چه جوری گذاشتی؟

iran.meshop
2012-05-19, 22:16
نمی دونم اینجور کارها را طراح قالبم انجام میده . کارهای گرافیکی مربوط به قالب بر عهده ایشون هست

عمده فروش
2012-05-19, 22:37
دوستان ممنون از همه درست شد