PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدایرکت شدن لینکهای خرید به دامین ایران مارکت؟ چرا؟



ESHOPPLE
2010-11-26, 00:31
سلام،
چند روزیه که متوجه شدم لینکهای خرید محصولات تو ایران مارکت به جای اینکه روی دامین پارک شده ی فروشگاه خودمون باز بشن ، روی یه دامین دیگه از دامین های ایران مارکت ریدایرکت میشه، میخواستم ببینم کسی علت این کار رو میدونه؟

چرا باید ما هزینه ی یک دامین برای خودمون بدیم و باز مثل سابق شرکت بیاد از دامین خودش برای سبد خرید استفاده کنه؟

دامین جدید:

http://IRMCSHOPCODE.imcbasket.com/Card/index.php?direct=1&checker=&Owerview=0

as87
2010-11-26, 10:22
والا دومبن خودشونم كه ***** بود توي زمان الكامپ.
الانم دويمن پنلشونو يه عدد كردند.

Reza
2010-11-26, 11:04
سام،
چند روزیه که متوجه شدم لینکهای خرید محصولات تو ایران مارکت به جای اینکه روی دامین پارک شده ی فروشگاه خودمون باز بشن ، روی یه دامین دیگه از دامین های ایران مارکت ریدایرکت میشه، میخواستم ببینم کسی علت این کار رو میدونه؟

چرا باید ما هزینه ی یک دامین برای خودمون بدیم و باز مثل سابق شرکت بیاد از دامین خودش برای سبد خرید استفاده کنه؟

دامین جدید:

http://IRMCSHOPCODE.imcbasket.com/Card/index.php?direct=1&checker=&Owerview=0
این لینکی که دادید برای من اصلا باز نمیشه!

FeoDolaR
2010-11-26, 11:24
حق با ایشونه . منم دقت نکرده بودم .
اینو ببینید :

http://71240176.imcbasket.com/Card/index.php?direct=1&checker=&Owerview=0&PID=71240176soft00010&ref=http://feodolar.ir/index.php?productID=3

salamirani
2010-11-26, 13:46
بله یک مدتی هست اینطوری شده
الته من پنل ایران مارکت ندارم
پارس پیکی هستم:x

ESHOPPLE
2010-11-26, 20:58
این لینکی که دادید برای من اصلا باز نمیشه!

بله، اونو برای نمونه گذاشتم و کد پنل رو ازش حذف کردم ولی لینکا به همین صورت در میاد در کل،مثل لینکی که دوستمون FeoDolaR (http://www.shopkeeper.ir/forum/member.php?u=1221) گذاشتن.

ESHOPPLE
2010-11-26, 20:59
بله یک مدتی هست اینطوری شده
الته من پنل ایران مارکت ندارم
پارس پیکی هستم:x

یعنی پارس هم انتقال میده رو دامین خودش؟

ESHOPPLE
2010-11-26, 21:03
به نظر من این موضوع مشکوکه چرا که همون طور که در انتهای لینکه میبینید کلمه ی
=ref اومده و این مفهوم در اسکریپتهای خارجی به معنای زیر مجموعه گیری هست.
یعنی اعطا شدن حق بازاریابی برای کسی که این محصول رو معرفی میکنه که در این حالت همون ایران مارکت میشه و این مشکوکه/:)

به نظر من که باید این موضوع حتما پیگیری بشه، من شخصا فردا تماس میگیرم با شرکتشون تا توضیح بخوام.

dobeyti
2010-11-26, 22:19
منم ایران مارکتی هستم و الان تو این تاپیک متوجه شدم و لی فردا حتما با ایران مارکت تماس می گیریم و اینو میپرسم
به دوستان هم اطلاع می دم .
اینجوری نمیشه

salamirani
2010-11-26, 22:32
یعنی پارس هم انتقال میده رو دامین خودش؟

نه پارس پیک منتقل نمیکنه این مورد الان برای ایران مارکت به وجود آمده مم توی فروشگاه دوستم که ایران مارکتی بود دیدم

ESHOPPLE
2010-11-27, 02:50
نه پارس پیک منتقل نمیکنه این مورد الان برای ایران مارکت به وجود آمده مم توی فروشگاه دوستم که ایران مارکتی بود دیدم

درسته،
پس به ایشون هم اطلاع بدید.

ESHOPPLE
2010-11-27, 16:02
دوستان کسی اینجا پیگیری کرده امروز؟

این قضیه بو داره ها/:)
امروز من با دفتر سعادت آباد تماس داشتم گفتن مسائل فنی به مشهد مربوطه،
زنگ زدم مشهد میگن نه این تصمیمات تو دفتر کلبه ی کتاب گرفته میشه.
دوستان که اینجا هست همکاری کنید تا به اصل علت این کار برسیم وگرنه باز بعد چند وقت که دامین جدیدشون ***** بشه دوباره باید مشکلات سری قبل و ثبت سفارشات و ... رو داشته باشیم.

آقا رضا از شما هم خواهش میکنم به این موضوع رسیدگی کنید از طرف شاپ کیپر.

ممنون

FeoDolaR
2010-11-27, 16:39
دوستان کسی اینجا پیگیری کرده امروز؟

این قضیه بو داره ها/:)
امروز من با دفتر سعادت آباد تماس داشتم گفتن مسائل فنی به مشهد مربوطه،
زنگ زدم مشهد میگن نه این تصمیمات تو دفتر کلبه ی کتاب گرفته میشه.
دوستان که اینجا هست همکاری کنید تا به اصل علت این کار برسیم وگرنه باز بعد چند وقت که دامین جدیدشون ***** بشه دوباره باید مشکلات سری قبل و ثبت سفارشات و ... رو داشته باشیم.

آقا رضا از شما هم خواهش میکنم به این موضوع رسیدگی کنید از طرف شاپ کیپر.

ممنون

یعنی چی پاس کاریتون کردن بین همدیگه آخر جواب درست حسابی هم ندادن !! خب پس کی باید جوابگو باشه ؟؟

ESHOPPLE
2010-11-27, 22:10
یعنی چی پاس کاریتون کردن بین همدیگه آخر جواب درست حسابی هم ندادن !! خب پس کی باید جوابگو باشه ؟؟

امروز که این طوری بود هر کدومشونم یه چیز گفت دفتر تهران منو من کردن بعد گفتن که آره به مشهد مربوطه، مشهد هم که اول میگفت حالا این کاره جدیدمونه و قراره اینطوری باشه ولی بعد که من فشار آوردم که این چه کاریه و اگه باز ***** بشین کی جواب میده و تکلیف دامینهایی که خریدیم و پارک کردیم چی میشه گفت که شما زنگ بزنین کلبه کتاب بهتون میگن، کلبه هم که همش اشغال بود.(:|

mmansourr
2010-11-28, 15:41
سوال : با اینکه دامین اختصاصی فروشگاه خود را برای تشکیل سبد خرید , بر روی سرور ایران مارکت سنتر پارک کرده ام ولی بعد از کلیک بر روی لینک خرید , خریدار به مسیر دیگری در یک ساب دامین انتقال داده می شود . علت چیست ؟
جواب : دلیل این کار دستورالعمل و ابلاغیه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است و ایران مارکت سنتر مجبور به انجام آن شده است و این به هیچ عنوان یک تصمیم داخلی و یا یک تصمیم فنی نبوده است. البته این کار , هیچ تغییری در روند فعالیت فروشگاه ها ایجاد نمی کند و فروشنده ها مطابق روند قبلی , بایستی دامین اختصاصی خود را برای تشکیل سبد خرید فروشگاه خود , بر روی سرور ایران مارکت پارک نمایند و از لینکهای اختصاصی خود برای فروشگاه خود استفاده نمایند.موفق باشيد

Reza
2010-11-28, 19:25
دلیل این کار دستورالعمل و ابلاغیه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است و ایران مارکت سنتر مجبور به انجام آن شده است و این به هیچ عنوان یک تصمیم داخلی و یا یک تصمیم فنی نبوده است.
اگه یک بخشنامه عمومی هست چرا توی سایر سیستم ها هنوز اعمال نشده یا اطلاع رسانی نشده !؟


البته این کار , هیچ تغییری در روند فعالیت فروشگاه ها ایجاد نمی کند و فروشنده ها مطابق روند قبلی , بایستی دامین اختصاصی خود را برای تشکیل سبد خرید فروشگاه خود , بر روی سرور ایران مارکت پارک نمایند و از لینکهای اختصاصی خود برای فروشگاه خود استفاده نمایند.
اگه قراره ریدایرکت بشه به دامنه اصلی سیستم واسطه ، دیگه چه نیازی هست که دامنه دوم برای سبد خرید ثبت بشه !؟
اصلا اومدیم دامنه ایران مارکت باز فی*لت*ر شد ، اون وقت تکلیف فروشگاه ها چیه !؟

as87
2010-11-28, 20:38
اگه قراره ریدایرکت بشه به دامنه اصلی سیستم واسطه ، دیگه چه نیازی هست که دامنه دوم برای سبد خرید ثبت بشه !؟
اصلا اومدیم دامنه ایران مارکت باز فی*لت*ر شد ، اون وقت تکلیف فروشگاه ها چیه !؟
فرقش در اينه كه وقتي اين دومين دوباره ف ي ل ت ر شد بدون اينكه شما مجبور باشي كاري بكني خودشون ريدايركت مي كنند روي دومين جديد.
ايران ماركت رويه موشو گربه بازي رو داره در مياره، در اين موارد.

ESHOPPLE
2010-11-28, 21:45
سوال : با اینکه دامین اختصاصی فروشگاه خود را برای تشکیل سبد خرید , بر روی سرور ایران مارکت سنتر پارک کرده ام ولی بعد از کلیک بر روی لینک خرید , خریدار به مسیر دیگری در یک ساب دامین انتقال داده می شود . علت چیست ؟
جواب : دلیل این کار دستورالعمل و ابلاغیه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است و ایران مارکت سنتر مجبور به انجام آن شده است و این به هیچ عنوان یک تصمیم داخلی و یا یک تصمیم فنی نبوده است. البته این کار , هیچ تغییری در روند فعالیت فروشگاه ها ایجاد نمی کند و فروشنده ها مطابق روند قبلی , بایستی دامین اختصاصی خود را برای تشکیل سبد خرید فروشگاه خود , بر روی سرور ایران مارکت پارک نمایند و از لینکهای اختصاصی خود برای فروشگاه خود استفاده نمایند.موفق باشيد

عجب @-)
اگر ابلاغیغ بودیه براچی خودشون یه بلاغیه تو پنل ندادن و همین طوری ییهو این کارو کردن؟/:)

یا به قول آقا رضا اگه یک بخشنامه عمومی هست چرا توی سایر سیستم ها هنوز اعمال نشده یا اطلاع رسانی نشده !؟


نه آقا یه جای کار میلنگه، اصلا چه ربطی به وزارت داره؟

همین خود ایران مارکت بود میگفت ما برای اینکه حساب کار مشتری رو از خودمون جدا کنیم و اگه مشتری جنس خلافی داشت خود مشتری با وزارت روبرو بشه اومدیم سیاست پارک دامین رو گذاشتیم، حالا چی شد یهو عوض شد نظرشون؟:|

SHOP.IRANGET.COM
2010-12-02, 01:18
به نظر من ایران مارکت میخواد رتبه اون دامین رو ببره بالا فقط !
وگرنه اگه بحث فیلتـرینگ بود از اول نمی دونستن که میشه برای هر فروشگاه یه ساب دامین زد تا فیـلتر نشه ؟
که ملت الکی نرن این همه پول دامین بدن ؟
هر چند در روال کار تاثیری نداره اما ایران مارکت باید دلیل این کار رو توضیح بده.
نماینده ایران مارکت کجاست اینجا ؟

ESHOPPLE
2010-12-02, 14:28
به نظر من ایران مارکت میخواد رتبه اون دامین رو ببره بالا فقط !
وگرنه اگه بحث فیلتـرینگ بود از اول نمی دونستن که میشه برای هر فروشگاه یه ساب دامین زد تا فیـلتر نشه ؟
که ملت الکی نرن این همه پول دامین بدن ؟
هر چند در روال کار تاثیری نداره اما ایران مارکت باید دلیل این کار رو توضیح بده.
نماینده ایران مارکت کجاست اینجا ؟

دقیقا منم همین نطر رو داشتم و یه فکر دیگه هم داشتم که گفتم ولی کسی پیگیری نکرد و مثل اینکه نامینده ایران مارکت هم اینجا نیست.:|

waroone
2011-01-08, 21:42
همین موضوع بود که باعث شد من بیچاره بشم دیگه
الان فروشگاه من ***** نیست
دامینی که برا سبد خرید ثبت کرده بودم هم ***** نیست
ولی ساب دامین ایران مارکت مربوط به من ***** هست
یعنی هر لینک سبد خریدی که داشته باشن *****ه!!!!!!!!!