PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 1 سوال تخصصی در مورد هاست و ادون دامین



mdark
2011-03-04, 18:19
سلام !
1 سوال داشتم از دوستایی که با تکنیک های هاست و دامنه آشنایی دارن

اگه 1 سایت رو به صورت ادون دامین در هاست بالا بیاریم . آیا رنک سایت اصلی هاست روی رنک سایتی که به شکل ادون بالا اومده تاثیر داره ؟
هم رنک و هم لینک ها ؟ یا دقیقا مثل 2 تا سایت جدا از همه ؟
چون من وقتی از سایتی که به شکل ادون دامین هست سفارش برام ثبت میکنن . فرم خرید نقدی در آخرین خط لینک ارسال کننده رو میزنه .
در سایت اصلی می زنه که به عنوان main domain هست انتهای فرم سفارش لینک سایت رو میزنه و میگه از آدرس www.parspsd.ir ارسال شده
اما وقتی سفارشی از سایتی که به صورت ادون دامین هست میاد دیگه اسم خود سایت رو نمیزنه و به این شکل میزنه parspsd.ir/test در صورتی که من نمیدونم چرا اصلا تهش حتی پوشه ادون دامین رو هم به اسم خودش نمیزنه و میزنه تست !! البته 1 بار این سایت رو تو پوشه تست بردم برای 1 کاری اما بعدش آوردم سر جاش .
حالا میخوام ببینم وقتی این فرم تماس اینجوری میزنه ! یعنی این سایتم رو زیر مجموعه سایت اصلی میدونه ؟ و رو رنک هم تاثیر دارن ؟
علت اینکه رنک اون سایت ادون دامین چند روزه از 3 شد 0 این می تونه باشه ؟

mdark
2011-03-04, 18:45
الان هم سایت به این شکل هم میاد
http://www.parspsd.ir/arzanforoush.com/
فکر میکنم همین باعث افت پیج رنک سایت شد .
الان دارم تو فروم های خارجی دنبال این موضوع میگردم . اگه کسی اطلاعاتی داشت لطفا همین جا بگه
احتمالا امشب 1 هاست جدید بگیرم و سایت رو به هاست دیگه منتقل کنم

kapo
2011-03-04, 18:59
نه ربطی نداره. شما اومدی پارس پی اس دی رو به عنوان دامین اصلی معرفی کردی و بعد ارزان فروش رو ادون؟
این دو تا دو دامنه متفاوت برای گوگل هستند و تأثیری به هم ندارند مگر این که پارک دامین شده باشند (که نشدند).
فقط یک نکته هست. ممکنه شما یه پوشه به اسم parspsd ایجاد کرده باشی که به عنوان محل قرارگیری محتوای این دامنه استفاده بشه. بعد اومده باشی برای ارزان فروش (یا هر سایت دیگه که ادون کردی) یک پوشه دیگه داخل این پوشه (parspsd) ایجاد کرده باشی. یعنی پوشه در روت اصلی نیست. مثلاً در پوشه parspsd یک پوشه به اسم 1 ایجاد کرده باشی و ارزان فروش رو به اون متصل کرده باشی. اون وقت اگر آدرس parspsd.ir/1 رو هم بری مثل اینه که آدرس ارزان فروش رو رفتی و این یعنی محتوای مشابه در آدرس های متفاوت.
البته من فکر نمی کنم این قضیه باعث کاهش پیج رنک شده باشه. یا موقتی و سر همین تغییر الگوریتم گوگله یا مسأله دیگه ایست.

mdark
2011-03-04, 19:07
نه ربطی نداره. شما اومدی پارس پی اس دی رو به عنوان دامین اصلی معرفی کردی و بعد ارزان فروش رو ادون؟
این دو تا دو دامنه متفاوت برای گوگل هستند و تأثیری به هم ندارند مگر این که پارک دامین شده باشند (که نشدند).
فقط یک نکته هست. ممکنه شما یه پوشه به اسم parspsd ایجاد کرده باشی که به عنوان محل قرارگیری محتوای این دامنه استفاده بشه. بعد اومده باشی برای ارزان فروش (یا هر سایت دیگه که ادون کردی) یک پوشه دیگه داخل این پوشه (parspsd) ایجاد کرده باشی. یعنی پوشه در روت اصلی نیست. مثلاً در پوشه parspsd یک پوشه به اسم 1 ایجاد کرده باشی و ارزان فروش رو به اون متصل کرده باشی. اون وقت اگر آدرس parspsd.ir/1 رو هم بری مثل اینه که آدرس ارزان فروش رو رفتی و این یعنی محتوای مشابه در آدرس های متفاوت.
البته من فکر نمی کنم این قضیه باعث کاهش پیج رنک شده باشه. یا موقتی و سر همین تغییر الگوریتم گوگله یا مسأله دیگه ایست.

بله . پارس پی اس دی رو به عنوان مین دامین هست و فایل هاش تو روت هاست .
بعد وقتی ادون دامین ( ارزان فروش ) رو تو سی پنل اضافه کردم خودش یه پوشه ساخت به اسم ارزان فروش و فایل هارو باید توی اون میریختم که بالا میومد .
حالا به نظر شما این ضرر نداره ؟
مثلا الان همین http://www.parspsd.ir/arzanforoush.com/ که باید بیاد بالا مثل همون مثال پوشه 1 که شما زدید . در اصل داره سایت ارزان فروش رو نشون میده اما رنک آلکسای پارس پی اس دی و ارزان فروش رو مثل زیر مجموعه نشون میده !
به نظرت یه هاست بگیرم بهتره یا نه ؟

kapo
2011-03-04, 19:48
نه بابا واسه چی خرج اضافی کنی. شما وقتی که یک دامین به ادون دامین سی پنل اضاصه می کنی، در قسمت Document Root خودش یک مسیر ذخیره می سازه دیگه. یعنی مثلاً اگر aaaa.net رو اضافه می کنی، مسیر ذخیره پیش فرض میشه public_html/aaaa.net که شما می تونی aaaa.net به هر اسمی که خواستی تغییرش بدی مثلاً public_html/psd. بنابر این محتویات aaaa.net به داخل پوشه psd ریخته میشه. وخب شما میگی که این پوشه ها از هم جداند، آره؟ یعنی هم public_html/parspsd.ir وجود داره و هم public_html/arzanforoush.com؟ و یه وقتی مسیر public_html/parspsd.ir/arzanforoush.com که وجود نداره؟
ببین شما وقتی یک ادون دامین اضافه می کنی، به طور پیش فرض یک ساب دامین به دامین اصلی اضافه میشه که متصله به پوشه دامین اضافه شده. یعنی وقتی arzanforoush.com رو اضافه کردی، arzanforoush.parspsd.ir هم ساخته شده. که در واقع نمایشش میشه مثل arzanforoush.com اما توی گوگل ایندکس نشده. پس مسأله ای نیست.
الآن parspsd.ir/arzanforoush هم وجود داره. یعنی شما یه پوشه از ارزان فروش توی پارس پی اس دی داری. اما خب این پوشه ها محتوا ندارند، و پس سبب کاهش پیج رنک (یعنی مشابه بودن مطالب دو آدرس) نمی شن. ولی خب اگه میتونی و به چیزی کار ندارن حذفشون کن.

mdark
2011-03-04, 20:23
. وخب شما میگی که این پوشه ها از هم جداند، آره؟ یعنی هم public_html/parspsd.ir وجود داره و هم public_html/arzanforoush.com؟ و یه وقتی مسیر public_html/parspsd.ir/arzanforoush.com که وجود نداره؟


خیلی ممنون از توضیحاتت ! فقط 1 جاییش رو که گفتی متوجه نشدم .
خوب الان پارس پی اس دی ! پوشه خاصی نداره یعنی همه فایل هاش توی public_html ریخته شده و توی اینها یه پوشه هست به نامه ارزان فروش دات کام ! که فایل های مربوطش تو اونه .
الان شما میگید یعنی 1 پوشه درست کنم برای پارس پی اس دی ! فایل ها رو از تو روت بریزم توش ؟ که دیگه پوشه ارزان فروش توی اون نباشه و از هم جدا بشن ؟ یا اینکه فایل هاش همون جوری بمونه توی روت ؟
اگه جدا کنم مسلما دیگه http://www.parspsd.ir/arzanforoush.com (http://www.parspsd.ir/arzanforoush.com/) بوجود نمیاد ولی الان که فایل های پارس پی اس دی توی روت هست و ارزان فروش تو یه پوشه این لینک بوجود میاد .

الان که پس یعنی مشکلی نداره ؟

بازم ممنون از توضیحاتت :-*

kapo
2011-03-04, 21:36
آخ!! من حواسم پرت شد و اصلاً یادم رفت که پارس پی اس دی امین اصلیه و توی روت اصلی. خب این جوری نمیشه فایل ها رو منتقل کرد به یک پوشه دیگه (چون امکان تغییر مسیر برای دامین اصلی نیست).
اما خب مسأله ای نیست. گفتم که مشکل پیج رنک از جای دیگست وگرنه موردی توی این دامین ها نیست.
اگر هر وقتی خواستی یک هاست دیگه بگیری (از این ها که میشه چند تا دامین اضافه کرد) یک پیشنهاد می کنم، یک دامین بیخودی (مثلاً cmcmd.ir) رو به عنوان مین دامین معرفی کن. منظورم اینه که یک دامینی رو معرفی کن که نمیخوای ازش استفاده کنی. این طوری هم این مشکلات (که هر چند مسأله ای نیستن) به وجود نمیاد، هم شاخه روت مرتب میشه. باز هم میگم اگر این کار رو هم نکنی ایرادی نداره.
فقط یه کاری کن، برو توی بخش مدیریت ساب دامین ها و arzanforoush.parspsd.ir رو ریدایرکت کن روی ارزان فروش.
در حالت معمولی گوگل این جور ساب دامین ها یا اون جور! پوشه هایی که گفتم (داخل پوشه یک دامین دیگه) نمی شناسه و ایندکس نمی کنه (غیر معمول هم اینه که از گوگل وبمستر اضافه کنی، تازه در اون صورت هم نمی دونم چه اتفاقی می افته). و خب این که گفتم ریدایرکت کنی یا پوشه ها رو جدا کنی، واسه اطمینان بیشتر ( و خب حذف parspsd.ir/arzanforoush بود) و گرنه هیچ مسأله ای نیست و مشکلی ایجاد نمی کنه و گوگل با این جور مسائل هاست کاری نداره. مورد پیج رنک رو باید توی چیزای دیگه بررسی کنی

mdark
2011-03-04, 21:51
آخ!! من حواسم پرت شد و اصلاً یادم رفت که پارس پی اس دی امین اصلیه و توی روت اصلی. خب این جوری نمیشه فایل ها رو منتقل کرد به یک پوشه دیگه (چون امکان تغییر مسیر برای دامین اصلی نیست).
اما خب مسأله ای نیست. گفتم که مشکل پیج رنک از جای دیگست وگرنه موردی توی این دامین ها نیست.
اگر هر وقتی خواستی یک هاست دیگه بگیری (از این ها که میشه چند تا دامین اضافه کرد) یک پیشنهاد می کنم، یک دامین بیخودی (مثلاً cmcmd.ir) رو به عنوان مین دامین معرفی کن. منظورم اینه که یک دامینی رو معرفی کن که نمیخوای ازش استفاده کنی. این طوری هم این مشکلات (که هر چند مسأله ای نیستن) به وجود نمیاد، هم شاخه روت مرتب میشه. باز هم میگم اگر این کار رو هم نکنی ایرادی نداره.
فقط یه کاری کن، برو توی بخش مدیریت ساب دامین ها و arzanforoush.parspsd.ir رو ریدایرکت کن روی ارزان فروش.
در حالت معمولی گوگل این جور ساب دامین ها یا اون جور! پوشه هایی که گفتم (داخل پوشه یک دامین دیگه) نمی شناسه و ایندکس نمی کنه (غیر معمول هم اینه که از گوگل وبمستر اضافه کنی، تازه در اون صورت هم نمی دونم چه اتفاقی می افته). و خب این که گفتم ریدایرکت کنی یا پوشه ها رو جدا کنی، واسه اطمینان بیشتر ( و خب حذف parspsd.ir/arzanforoush بود) و گرنه هیچ مسأله ای نیست و مشکلی ایجاد نمی کنه و گوگل با این جور مسائل هاست کاری نداره. مورد پیج رنک رو باید توی چیزای دیگه بررسی کنی

بازم مرسی . من الان فقط گیر اون رنکم که یهو پرید ! گفتم شاید از این باشه . ممنون
kapo راستی ! 1 مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که تو گوگل وبمستر یه سری لینک ها هست ! که ارور داده ولی من تا الان برای سایتم تعریف نکردم که بگم قبلا بوده و پاک شده . توی سایت مپ رو هم نگا کردم .. نبود چنین چیزایی . ولی تو وبمستر جزء ایرادا گرفته
اونم اینه که آخر لینکم یه p30/ هست ! که نمیدونم از کجا اومده ! و گوگل هم زده جزء not found ها و ارور گرفته
مثلا من لینک دارم /آموزش-رازهای-فتوشاپ-فارسی/ arzanforoush.com بعد توی گوگل وبمستر همین هست یه /p30 تهش .... و ارور گرفته ! اینو نمیدونی از چیه ؟

kapo
2011-03-04, 23:05
خواهش می کنم.
اون پیج رنک هم میگم صبر کن. من خودم یک وبلاگ دارم که پیج رنکش 1 بود، بعد موقع تغییر پبج رنک ها شد صفر، دوباره شد 1 و آلان هم شده صفر، فکر کنم گوگل هنوز در حال رتبه بندیه.
اون p30 رو نمی دونم از کجا اومده، ممکنه چون از وردپرس استفاده می کنی و پیوند یکتا ایجاد کردی باشه. مثلاً موقع اضاف کردن محصول اول این آدرس انتخاب شده باشه و بعداً ویرایش کرده باشیش، یا بعداً نوع پیوندهای یکتا رو عوض کرده باشی.