PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از درگاه بانکی در چند دامین



alijoojoo2
2013-09-11, 04:39
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه فروشگاه با 2 درگاه بانک پارسیان و ملت دارم
الان سوالم اینکه آیا میتونم این درگاه ها رو رو ساب دامین استفاده کنم؟؟؟
رو دامنه جدید با ای پی یکسان چی؟

با تشکر

AriyaDownload
2013-09-11, 08:29
درگاه بانک پارسیان و ملت فقط به آی پی حساس هستند، شما دامنه هم فرق بکنه مشکلی ایجاد نمی شه. (اگر اون آی پی اولیه باشه)
برای بانک پاسارگاد هم علاوه بر آی پی به دامنه هم حساس هست. (این مورد رو برای اطلاعات تکمیلی گفتم :d)

kima
2013-09-13, 09:28
من الان دارم ۲ تا درگاه جدید میگیرم پرسیدم این رو
گفتن اگر ضمینه کارشون مشابه باشه املا ۲ تا ای پی براتون ست می کنن که از دو تا سایت با یک پین کد استفاده کنید