PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 10 گیگ هاست رایگان با امکانات بی نهایت



آزادی
2011-04-29, 14:16
با سلام...
دوستان میتونم با افتخار اعلام کنم که ما ایرانی ها برای اولین بار هاست 10 گیگابایت با امکانات بی نهایت شامل پهنای باند و دیتابیس رو بصورت کاملا رایگان ارائه می دهیم.

ضمنا این هاست دارای ویستا پنل هست که در نوع خودش بی نظیره و از فایل منیجری بهره میبره که شاید هاست های پولی آن سرعت را نداشته باشند.

لطفا اگر به کارتان آمد تشکر بگذارید... ممنون

برای ورود اینجا (http://youhosting.ir/) کلیک کنید.

rial
2011-04-29, 15:19
هاستینگون باید پایدار باشه یعنی امروز هست فردا نیس نباشه


هزینه هاتون را چه جوری تامین می کنید ؟یعنی هاست مال خودتونه یا نمایندگی یه شرکت خارجی (هاست رایگان ) هستید؟

آزادی
2011-04-29, 15:25
هاستینگون باید پایدار باشه یعنی امروز هست فردا نیس نباشه

دوست عزیز، 3 ماه هست که خودم دارم تستش میکنم و تا الان آپ تایمش نخوابیده ...

در کل ما ایرانی ها به هر چیزی که عالی باشه شک میکنیم، نه اینکه کلاهبرداری زیاد شده این هم رویش.

تا به امروز من زیاد بین هاست های خارجی گشتم و از گرون تا مفتشون رو دید زدم اما باورم نمیشد که در همین ایران خودمون 10 گیگ هاست مجانی بدهند،گرچه سرورها در خارج از کشور هستند.

rial
2011-04-29, 15:30
منظورم آپ تایمش نیست

منظورم اینه که مثلا سه چهار ماه (یک سال ..) فعالیت کنید بعد تعطیل کنید

Reza
2011-04-29, 15:30
چیزی که جای سوال داره اینه که چجوری هزینه های خود سایت تامین میشه !؟ هزینه های سرور از کجا میاد ؟ و . . .

آزادی
2011-04-29, 15:36
هیچ وقت با هاست مجانی، فروشگاه خود را با ساب دامینش معرفی نکنید و دامین پارک بزارید. ضمنا این هاست ها باید به وسیله ما حمایت بشوند دیگر، غیر از این است؟ مثلا تبلیغشان را در سایت بگذاریم.

rnafas
2011-04-29, 20:49
من وقتی میخام ثبت نام کنم وقتی field هارو پر می کنم و ثبت رو می زنم همون صفحه refresh میشه و اتفاقی نمیفته !

آزادی
2011-04-29, 21:38
من وقتی میخام ثبت نام کنم وقتی field هارو پر می کنم و ثبت رو می زنم همون صفحه refresh میشه و اتفاقی نمیفته !

همین الان من باز یک اکانت جدید با این هاست باز کردم و بدون هیچ نقصی بود...ضمنا شما یکی از فیلد ها را اشتباه پر میکنید.

وقتی اکانت باز کردید میروید یک ساب دامین می گیرید و کنترل پنل بهتان تحویل میدهند.

haghft
2011-04-29, 22:04
ممنون از رفیق هم شهری ما.
من بعضی وقت ها این هاست ها بکارم میاد!
مثل مثلا نصب اسکریپت ها
یا همین تبادل لینک

rnafas
2011-04-29, 22:48
من هر کاری کردم نشد :-??
ممکنه شما یه لطفی کنین و یکی برای من بسازین ؟
email : roham.nafas@gmail.com
ممنون

آزادی
2011-04-29, 23:03
من هر کاری کردم نشد :-??
ممکنه شما یه لطفی کنین و یکی برای من بسازین ؟
email : roham.nafas@gmail.com
ممنون

برادر براتون ساختم.

bahram512
2011-04-30, 06:33
سایت سرویس دهنده خارجی هست یا ایرانی تا چند بازدید در روز اکانت من رو باز نگاه میداره

آزادی
2011-04-30, 06:39
سایت سرویس دهنده خارجی هست یا ایرانی تا چند بازدید در روز اکانت من رو باز نگاه میداره

من به شخصه تا 35 روز هم امتحان کردم و سایتم هیچ بازدیدی نداشت که باز هم نبستنش (به گمانم 2 ماه حداقل باشه).

rial
2011-04-30, 13:44
من وقتی میخام ثبت نام کنم وقتی field هارو پر می کنم و ثبت رو می زنم همون صفحه refresh میشه و اتفاقی نمیفته !
اگه برای دیگران چنین مشکلی بود

احتمالا از مرورگر هست

پیشنهاد میدم از اینترنت اکسپلورر یا فایر فاکس جهت ثبت نام اسفاده کنید با اپرا مشکل داره

kargar
2011-04-30, 13:56
از نظر شما نباید شک کرد!! هاستی که پول میگیره خوب نیست !!! کسی که پول نمیگره دیگه چی!! ببخشید شما اگر بودید خدایی این کار رو میکردید میرفتید هزینتون رو یه جایی دیگه خرج میکردید

آزادی
2011-04-30, 17:36
از نظر شما نباید شک کرد!! هاستی که پول میگیره خوب نیست !!! کسی که پول نمیگره دیگه چی!! ببخشید شما اگر بودید خدایی این کار رو میکردید میرفتید هزینتون رو یه جایی دیگه خرج میکردید

دوست عزیز، لُپ کلام اینه که اگه شما اسکریپت باز هستی این هاست بهت فاز میده اگه که نه با دامنه پارک گذاشتن کارت راه میفته... والله هاست های خارجیش هم تعددی نمیدهند و حتی بفهمند ایرانی هستیم یکجا اکانت را میبندند.

tlove
2011-05-15, 00:13
سلام یه مشکل وقتی می خوام یه اسکریپت نصب کنم تو قسمت آدرس دهی به دیتا باس گیر می کنم با اینکه دیتا باس رو درست ساختم باز هم ارور می ده می گید چیکار کنم