PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دامین ثبت شده - کمک کنید



edomanoo
2011-06-24, 23:33
سلام

دوستان فروشگاهم ف***ر کردن . بعد من بعد از اضافه کردن عدد 1 به انتهای آدرس ( البته قبلش تست گرفتم که ف***ر نباشه) دامین ثبت کردم . ariadisk1.com ولی حالا بعد گذشت یک روز از ثبت سایت با دامین خریداری شده بالا نمیاد . انگار اصلا ثبت نشده حالا اون طرف بهم میگه این دامین فقط تو ایران نمایش داده نمیشه و مشکل مخابراتی داره . با ف***ر شکن میاد .ولی وقتی آدرس به طور عادی میزنم اصلا صفحه ف***رینگ نمیاد و نشون نمیده که ف***ره . وقتی تو run کلمه cmd میزنم تا آی پی دامین که گرفتم بگیرم پیام زیرو میده
ping request could not find host ariadisk1.com . please check the name and try again


دوستان به نظرتون اشکال از کجاست ؟

shervin114
2011-06-24, 23:48
سلام

دوستان فروشگاهم ف***ر کردن . بعد من بعد از اضافه کردن عدد 1 به انتهای آدرس ( البته قبلش تست گرفتم که ف***ر نباشه) دامین ثبت کردم . ariadisk1.com ولی حالا بعد گذشت یک روز از ثبت سایت با دامین خریداری شده بالا نمیاد . انگار اصلا ثبت نشده حالا اون طرف بهم میگه این دامین فقط تو ایران نمایش داده نمیشه و مشکل مخابراتی داره . با ف***ر شکن میاد .ولی وقتی آدرس به طور عادی میزنم اصلا صفحه ف***رینگ نمیاد و نشون نمیده که ف***ره . وقتی تو run کلمه cmd میزنم تا آی پی دامین که گرفتم بگیرم پیام زیرو میده
ping request could not find host ariadisk1.com . please check the name and try again


دوستان به نظرتون اشکال از کجاست ؟

آدرس دامین رو میگذاشتی تا بهتر بررسی بشه .

mdark
2011-06-25, 00:01
http://ariadisk1.com/
اگه اینو میگی که برای من درسته و بالا میاد ...

369369
2011-06-25, 00:04
سلام

ariadisk1.com ولی حالا بعد گذشت یک روز از ثبت سایت با دامین خریداری شده بالا نمیاد . انگار اصلا ثبت نشده حالا اون طرف بهم میگه این دامین فقط تو ایران نمایش داده نمیشه و مشکل مخابراتی داره . با ف***ر شکن میاد .ولی وقتی آدرس به طور عادی میزنم اصلا صفحه ف***رینگ نمیاد و نشون نمیده که ف***ره . وقتی تو run کلمه cmd میزنم تا آی پی دامین که گرفتم بگیرم پیام زیرو میده
ping request could not find host ariadisk1.com . please check the name and try again

دوستان به نظرتون اشکال از کجاست ؟

اگه آدرستون اینه :
http://ariadisk1.com
برای من که خیلی سریع و بدون مشکل باز شد !!!!

edomanoo
2011-06-25, 00:07
بله همین http://ariadisk1.com میگم . برای من بالا نمیاد . mdark عزیز بدون چیز پی ان و ف***ر شکن برای شما بالا میاد ؟

369369
2011-06-25, 00:08
دامینت مشکلی نداره . احتمالا از آی پی ای دی اس الی که استفاده می کنی هست . آی پی هات تغییر کردن .
و بهتره هیچ وقت از فیل شکن استفاده نکنی چون به طور خودکار آی پی ها رو تغییر می ده و تنظیمات آی پی ای دی اس ال رو بهم می ریزه و باعث این مشکلات میشه . می تونی یه اکانت یه ساله وی پی بخری و در مواقع لزوم استفاده کنی .
و بهتره سریع این یکی رو توی ساماندهی ثبت کنی تا فیلش نکردن .

mdark
2011-06-25, 00:09
بله همین http://ariadisk1.com میگم . برای من بالا نمیاد . Mdark عزیز بدون چیز پی ان و ف***ر شکن برای شما بالا میاد ؟

بله
بدون استفاده از اون چیزا :d میاد بالا

edomanoo
2011-06-25, 00:10
ممنون از توجه 369369 شما . تو ساماندهی برم ثبت کنم که زودتر از موعد ف***ر میکنن . چون فروشگام در رابطه با فروش فیلم و سریاله

369369
2011-06-25, 00:19
ممنون از توجه 369369 شما . تو ساماندهی برم ثبت کنم که زودتر از موعد ف***ر میکنن . چون فروشگام در رابطه با فروش فیلم و سریاله

اتفاقا اشتباهت همینجاس !!!!!! اگه توی ساماندهی ثبت کنی و اگه مشکلی داشته باشی برات ایمیل می زنن و می گن مثلا فلان مورد ایراد داره و باید حذف بشه همین .
اگه پشت گوش بندازی فیل می کنن .:-"
و اگه توی ساماندهی ثبت نباشه بدون اینکه بهت ایمیل بزنن توی یه چشم به هم زدن فیلت می کنن b-(
بعدشم مگه فک می کنی بقیه توی کار چی هستن ؟ فک می کنی بقیه دارن لوازم خانگی و این چیزا می فروشن ؟:-?

edomanoo
2011-06-25, 00:35
الان با دایل آپ کانکت شدم و دامین بدون هیچ مشکلی اومد . به قول دوستان مشکل از مودم منه

در مورد سایت ساماندهی هم باید بگم اگر من سایتمو تو ساماندهی ثبت کنم . به جای ایمیل طومار برام میفرسته . چون نزدیک 1800 عنوان فیلم تو فروشگام دارم .

اونقدر که به قروش سریال ها گیر نمیدن . با فروش فیلم شدیدا مخالفن . من این مسئله را تجربه کردم چون من هم سایت دانلود فیلم دارم و هم فروگاهشو .

369369
2011-06-25, 00:47
الان با دایل آپ کانکت شدم و دامین بدون هیچ مشکلی اومد . به قول دوستان مشکل از مودم منه

در مورد سایت ساماندهی هم باید بگم اگر من سایتمو تو ساماندهی ثبت کنم . به جای ایمیل طومار برام میفرسته . چون نزدیک 1800 عنوان فیلم تو فروشگام دارم .

اونقدر که به قروش سریال ها گیر نمیدن . با فروش فیلم شدیدا مخالفن . من این مسئله را تجربه کردم چون من هم سایت دانلود فیلم دارم و هم فروگاهشو .

بله مشکل از آی پی ها هست که تغییر کردن !

ببین من طبق تجربه ای که دارم نظرم رو گفتم که سریع توی ساماندهی ثبت کنی و مطمئن باش 100 درصد به نفعت هست .
این سایت رو هم ببینی بد نیست
http://www.tooptarinha.com
کلی دانلود سریال هم داره - من 10-12 تا سریال ازش دانلود کردم !!!!!! آهنگ هم داره . حتی قهوه تلخ رو هم گذاشته واسه دانلود ولی چون توی ساماندهی ثبت شده راحت داره کارشو می کنه چون میدونه که مشکلی باشه بهش یه ایمیل چند خطی میدن و خطر فیل شدن از سرش می گذره . ولی اگه ثبت نبود یه ساعت هم نمی تونست فعال باشه و تا سایت رو خالی نمی کرد عمرا از فیل درش نمی آوردن !
به هر حال اینا تجربه هایی که ما داریم . دیگه خودت میدونی .