PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه های رایگان



tlove
2011-07-07, 18:15
سلام می خواستم بپرسم به نظر شما استفاده از دامنه های رایگانی مثل dtshop.cz.cc درسته می شه باهاش کار کرد

Ali.Sh
2011-07-07, 18:47
سلام می خواستم بپرسم به نظر شما استفاده از دامنه های رایگانی مثل dtshop.cz.cc درسته می شه باهاش کار کرد


اگر قابلیت تنظیم DNS رو داشته باشه مشکلی نداره ، فقط حرفه ای نیست.
الان این نمونه ای که گذاشتید cz.cc فکر میکنم تمام زیردامنه هاش ***** باشه !
اگر میخواید از دامنه رایگان استفاده کنید .tk به نظرم بهتر از بقیه هست .

MedisaPPS
2011-07-07, 18:57
دامنه co.cc که رایگان هست به نظرم دامنه های خوبی هستند

tlove
2011-07-07, 19:05
از این دامنه ها میشه استفاده کرد؟
من از دامنه dtshop.cz.cc روی یک هاست استفاده کردم اما مثل اینکه *****ه چطوری عوض کنم و دامنه دیگری بزارم

tlove
2011-07-07, 19:07
اگر قابلیت تنظیم DNS رو داشته باشه مشکلی نداره ، فقط حرفه ای نیست.
الان این نمونه ای که گذاشتید cz.cc فکر میکنم تمام زیردامنه هاش ***** باشه !
اگر میخواید از دامنه رایگان استفاده کنید .tk به نظرم بهتر از بقیه هست .
.tk رو از کجا باید بگیرم

tlove
2011-07-07, 19:09
دامنه co.cc که رایگان هست به نظرم دامنه های خوبی هستند

این دامنه از کجا سفارش داده می شه

aliphp1
2011-07-07, 19:17
.tk رو از کجا باید بگیرم

از dot.tk
البته سعی کنید از دامنه های رایگان استفاده نکنید

MedisaPPS
2011-07-07, 19:58
این دامنه از کجا سفارش داده می شه

از سایت co.cc

tlove
2011-07-07, 20:03
بعد اینو چطوری جایگزین کنم

MedisaPPS
2011-07-07, 20:04
خوب آدرس دامین رو توی هاستتون عوض کنید و دی ان اس های هاستتون رو روی دامین جدید ست کنید

tlove
2011-07-07, 20:08
ببخشید من اصلا بلد نیستم میشه بگید از کجا عوض کنم و چطوری تنظیم کنم

tlove
2011-07-07, 20:30
خوب آدرس دامین رو توی هاستتون عوض کنید و دی ان اس های هاستتون رو روی دامین جدید ست کنید

ببخشید میشه برام توضیح بدید باید چیکار کنم