PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میشه از یه هاست واسه 2 تا سایتم استفاده کنم ؟



ali_disslovee
2011-08-12, 02:18
با سلام

من میخوام از میهن وب هاست یا یه شرکت دیگه هاست و دامین بگیرم و 2 تا سایت بزنم

میخواستم بپرسم من میتونم یه هاست و 2 تا دامین بگیرم و دو تا سایت مجزا بزنم؟


منظورم این نیست که با 2 دامنه وارد 1 سایت بشند ها من ظورم اینه که اونایی که دامین x رو میزنند توی سایت x برند و اونایی که y رو میزنند برند توی y اما هاست هر دو تا این سایت ها یکیه واسه کاهش هزینه ها وگرنه این 2 سایت هیچ ربطی به هم ندارند

حالا میشه یا نه ؟سخته درست کردنش ؟

【★ tv_kade ★】
2011-08-12, 02:25
اره عزیز میشه فقط باید هاستتون امکان add domain داشته باشه ... هر چند تا ادد دامین داشته باشی به همون تعداد میتونی رو یه هاست سایتهای مختلف بالا بیاری

mihanmc
2011-08-12, 02:26
اگه addon داشته باشه میشه
نه سخت نیست
بسیار راحت
addon + دیتابیس اضافه

ali_disslovee
2011-08-12, 02:29
اقا ممنون از دوستان که این موقع هم این قدر سریع جواب میدند

میهن وب هاست این 10 تومنیش داره ؟ننوشته چیزی-چند تا داره ؟

کدوم سایت هاست فروشی هاستش این امکانو خیلی ارزون داره؟و خوبم باشه

ali_disslovee
2011-08-12, 03:43
تحقیق کردم میهن وب هاست یکی داره

این چند تا داره >؟
http://www.vandahost.org/?cat=main&item=hostpackage&os=Shop&reseller=0

راستی میهن وب هاست از چه پنلی استفاده میکنه؟وندا چی ؟

mihanmc
2011-08-12, 04:07
ننوشته addon داره یا نه
باید از پشتیبانی بپرسی
اینیکه گفتین میهن وب هاست داره 10 تومان زده addon یک عدد

Aqua141
2011-08-12, 04:26
ننوشته addon داره یا نه
باید از پشتیبانی بپرسی
اینیکه گفتین میهن وب هاست داره 10 تومان زده addon یک عدد

ایشون 2تا سایت داره و میهن وبهاست هم یک ادد دومین ارائه میده پس میتونه دوتا سایت بالا بیاره کلا مشکلی نیست

mihankid
2011-08-12, 04:26
اگر نداشته باشه یک هزیته جزیی سالیانه میگیرن