PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال به یک هاست دیگر



siamak_ramp
2011-08-18, 14:16
سلام به همه دوستان

من قصد دارم سایتم رو از هاست فعلی به یک هاست جدید ( از هاست ایران گرفتم . نظرتون ؟ ) منتقل کنم ..

باید چه کار هایی انجام بدم ؟!
با BackUp Wizzard میشه ؟

Reza
2011-08-18, 15:17
از بکاپ ویزارد یک فول بکاپ بگیرید و در هاست جدیدتون ریستور کنید ، همین!

m.ghalgar
2011-08-18, 15:41
هاستیران خوبه فقط قیمتهاشون بالاست .

علایی
2011-08-18, 16:43
هاستیران خوبه فقط قیمتهاشون بالاست .

مي بخشيد با عرض پوزش از شما

اونايي كه به جاي سرويس بهتر به ارزاني فكر مي كنند كاملا در اشتباهند

چون اگر سايتشون به علت ارزان بودن سرعت لود مناسب نداشته باشه به مرور زمان در طي يك سالي كه هاست را كرايه كرده اند چند برابر قيمت هاست سفارش از دست مي دهند

حتي فروشگاه هايي كه بازديد خوبي دارند نبايد به هاست ساده اكتفا كنند بلكه سرور مجازي(vps) تهيه كنند براي فروشگاه يا فروشگاه هاشون
اينطوري با توجه به سرعت مناسب سايت كاربران بيشتري تمايل به خريد خواهند داشت بايد راحتي كاربران را هم در نظر بگيريد چون اونا خريداران بالقوه شما هستند.

siamak_ramp
2011-08-18, 19:38
دقیقا منم مسئلم همینه !

هاستی که دارم روی هواست ! پشتیبانی بد ! معلوم نیست فردا جمع کنند , نکنند .. منم مجبورم هر روز بکاپ بگیرم ...

togchn
2011-08-18, 20:01
یعنی مثلا اگه فروشگاه وردپرس داشته باشیم بعد واسه انتقال نمیخواد اول رو هاست جدید وردپرس نصب کنیم و بعد رستور کنیم؟

m.ghalgar
2011-08-18, 21:18
مي بخشيد با عرض پوزش از شما

اونايي كه به جاي سرويس بهتر به ارزاني فكر مي كنند كاملا در اشتباهند

چون اگر سايتشون به علت ارزان بودن سرعت لود مناسب نداشته باشه به مرور زمان در طي يك سالي كه هاست را كرايه كرده اند چند برابر قيمت هاست سفارش از دست مي دهند

حتي فروشگاه هايي كه بازديد خوبي دارند نبايد به هاست ساده اكتفا كنند بلكه سرور مجازي(vps) تهيه كنند براي فروشگاه يا فروشگاه هاشون
اينطوري با توجه به سرعت مناسب سايت كاربران بيشتري تمايل به خريد خواهند داشت بايد راحتي كاربران را هم در نظر بگيريد چون اونا خريداران بالقوه شما هستند.

بله خیلی ممنون که گفتید !

xoex
2011-08-18, 21:49
یعنی مثلا اگه فروشگاه وردپرس داشته باشیم بعد واسه انتقال نمیخواد اول رو هاست جدید وردپرس نصب کنیم و بعد رستور کنیم؟

نه هیچ احتیاجی نیست
اگه در هنگام ریستور کردن دیتابیس هم به هر علتی اسم دیتابیس‌هاتون تغییری کرد تنها تو فایل کانفیگ وردپرس باید نام دیتابیس رو عوض کنید
بک آپ کامل احتیاج به نصب جدید نداره اصلا