PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آيا تلگرام فيلتر شده؟



ایران نشر
2016-04-14, 15:32
آيا تلگرام فيلتر شده؟

adea1371
2016-04-14, 15:36
نه داداش مشکلی نداره

mpe_taher
2016-04-14, 15:45
نه داداش فیلتر نیست . دو ساعتی میشه که یکم مورد داره که اونم گاهی اتفاق میفته دیگه ( به خاطر ارتقا سرور و نمیدونم اینجور چیزا )

حمید.
2016-04-14, 15:47
مشکلش برطرف شده مثل اینکه وقتی چند ساعت پیش سر زدم کانال خودم رو نشون نمیداد

hamid_shahrsaz
2016-04-14, 15:53
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=88589

ایران نشر
2016-04-14, 16:06
تاييد ميشه
الان مشكلش برطرف شده

احتمالا بخاطر اختلالات در سرورش بوده

ganjesokhan
2016-04-14, 16:07
فک میکنم میخواستن کاربرای فیک رو مشخص کنند
برای همین کانال ها چند ساعتی از دسترس خارج شده بود

ghomeshi
2016-04-14, 16:16
مشکل برطرف شده

ایران نشر
2016-04-14, 16:27
البته مشكل همچنان براي ما كه وجود داره
قطع و وصل ميشه
چند دقيقه وصله و بعد قطع ميشه

estefani
2016-04-14, 16:31
برای ما هم قطع هست تقریبا 1 ساعته

amiri113
2016-04-14, 16:31
امروز يک اطلاعيه دادن که روی بعضی کشورهای اروپایی و خاور ميانه مشکل دارن.
25810

isapour
2016-04-14, 18:03
احتمالا به خاطر بارندگی امروز سرورشون آب رفته :-?