دوست عزیز پرستا توسعه دهنگان واقعی داخلیش چند تا گروه بیشتر نیست که باز همگی کارشون عالی نیست.
شما توی خرید محصولات باید دقت کنید دارید چی رو میخرید.
یک سری سایت ها لایسنس اورجینال محصول خارجی رو میخرن، فارسی سازی میکنن و راست چین، لایسنسش رو بر میدارن و به هر تعداد میخوان میفروشن.
یک سری سایت ها میان لایسنس های اورجینال خارجی رو تهیه میکنن و به شما هم تحویل میدن، اما این وسط خودشون هم ماژول یا قالب رو فارسی سازی و راست چین میکنن، یعنی شما یک محصول اورجینال رو تهیه میکنید، پشتیبانی و آپدیت هاش شاملتون میشه از طریق گروه اصلی و گروه واسطه هم فارسی سازی و راست چین میکنن.
یک گروه هم هستن که خودشون سازنده و نویسنده اصلی یک ماژول هستن، که با توجه به هزیه های روز و هزینه های پشتیبانی و ... میان ماژول ها رو قیمت گذاری میکنن.
حالا گروه فراکت که همون دی بی اس تم سابق هستن مورد دو و سه رو انجام میدن، اون بنده خدا که پیشنهاد داده بهتون توی تاپیک مورد 1 - که کافیه یه سرچ بزنید توی گوگل اسم دو تا گروهی که برده شده تا حالا تا تفاوت هاشون رو متوجه بشید.
من خودم از خدمات آی پرستا، دی بی اس تم و فصل اول استفاده کردم، انصافا از دی بی اس راضی تر از بقیه بودم.
پرستاتولز هم که مشخصه وضعیتش و دیگه همه خسته شدن انقدر همه جا گفتن استفاده نکنید از سایتشون و تنها کسی که داره هنوز هم میگه توی تاپیک ها من هستم.
به هر جهت الان یک نمونه میزنم براتون از محصولات تولیدی گروه دی بی اس تم که کلی مزیت نسبت به نمونه خارجی داره!
https://faraket.com/p133-8k0u8
بهتر هست با دقت تر و بیشتر توجه کنید قبل از خرید.
آیدی تلگرامم رو هم که دارید و در ارتباط هستیم با هم موردی بود بهم پیام بدید :
hamedzardosht