دوستان مواظب مالیات باشید. به این راحتی نیست که فکر می کنید. از ما گفتن بود. فکر کردید کد ملی رو برای چی حتما الزامی است ؟؟؟ جواب خودتون رو بدید
این پست توسط عبارت زیر به روز شده است :
به نظرم تو بحث هست در فروشگاه - اگر یک ایده نو داشته باشی و متفاوت باشی که به دل کاربر بچسبه خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکنی میایی بالا و خود به خود بازدید میگیری ولی اگر قصد داری مانند همه ی فروشگاه ها باشی به نظرم باید خرج بک لینک و تبلیغات کنی بیایی بالا و اگر قیمتت مناسب باشه قطعا به سود خواهی رسید. متاسفانه طرف یک قالب میخره - متن رو از سایت های دیگه کپی میکنه و اصلا هم روی سئو خارجی کار نیمکنه اگر هم خرج سئوی خارجی کنه قطعا سایت های بی کیفیت که ازاد بوده و یک شبه ثبت شده رو چون ارزان هست انتخاب میکنه که قطعا بالا نمیاد.
بحث مالیات نیست اصلا
چون مالیات اون کسی که جنسشو داخل این بامیلو و دیجی کالا میفروشه میده
مالیات مال صاحب جنس هست نه شمایی که بازاریاب هستید
کد ملی این مباحث برای این موضوع میگیره اگه کسی تخلف کرد
چیزی دستش باشه ( بحث هک اکانت و... )
این پست توسط عبارت زیر به روز شده است :
شما نگران نباشید اینقدر سود نمیکنید که مالیات بهتون اصلا بخوره
در هر سال در بودجه ای که دولت آن را به مجلس پیشنهاد میدهد
میزان افزایش حقوق ها و همچنین معافیت های مالیاتی برای حقوق ها را در سال مشخص میکند
و در لایحه پشنهادی دولت حقوق پرسنل تا ۲ میلیون تومان را از مالیات معاف کرده است
این مقدار معافیت در سال ۹۶ هم وجود دارد
جزییات این لایحه این گونه است
که در سال ۹۷ حقوق های تا ۲۴ میلیون تومان برای ۱۲ ماه ( یک سال ) از مالیات معاف هستند
۲۴ میلیون تومان در سال معادل ماهی ۲ میلیون تومان میشود
و کارمندان غیر دولتی درامد تا ۵ برابر ، ده درصد و بیشتر از آن تا بیست درصد باید ” ساو ” ( مالیات ) بپردازند
میزان حقوق هایی که در سال ۱۳۹۵ از مالیات معاف بودند
یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومان بوده است
و این معافیت حقوق در سال ۱۳۹۶ به دنبال یک رشد قابل توجه به ۲ میلیون تومان رسید
و به نظر نمی آید برای سال ۹۷ سقف معافیت از مالیات باز هم افزایش پیدا کند
و سقف معاف از مالیات حقوق سال ۹۷ دو میلیون تومان است
دوستان تا حالا کسی لینک تولید کرده و خودش خرید کنه؟
من دو دفعه این کار رو کردم ولی چیزی تو پنلم اضافه نشده فعلا
تیکت هم زدم جواب ندادن
سلام دوستان
من بیشتر از یک هفته هستش که فرم رو پر کردم و عکس کارت ملی هم فرستادم ولی مدیریت تایید نکرده، چه کاری باید انجام بدم؟
.it ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward
دوستان می شه بگین چرا تمایل پیدا کردید به همکاری در فروش دی جی کالا اونم با این سود ناچیزش؟! در حالیکه این همه همکاری در فروش هست با سود بهتر؟
من یک تیکت فرستادم و پاسخ دادن که فعلا در نسخه آزمایشی هستند و به خاطر همینه که توش نقص زیاد هست. گفت دارن روش کار میکنن تا به نسخه اصلی برسن.