سلام خدمت همه کاربران عزیز
دوستان خوبم که واقعا دلم برای همه شما تنگ شده بود
خوشحالم که مجدد فرصتی پیش اومد و تونستم در انجمن حضور پیدا کنم و در خدمت و کنار شما بزرگواران و عزیزان دلم باشم
تو این چند وقتی که کمتر فرصت کردم در بین شما باشم واقعا دلم برای تک تک شما تنگ شده بود و دورادور با تلفن همراه در جریان برخی تاپیک ها بودم
واقعا این محیط دوست داشتنی که نتیجه سالها خون دل و تلاش و فداکاری بوده برای من و شاید خیلی ها فراموش نشدنیه و دوری از اون به غایت سخت...
در کنار تمام شور و شعفی که دارم برای بازگشت موقت مجدد به انجمن ، البته ناراحتی هایی هم از وضعیت فعلی قلبم رو آزرده کرده که به امید خدا برطرف بشوند در اسرع وقت و بتونیم دوباره با تمام قدرت در این محل دوست داشتنی کنار هم و دور هم جمع بشیم و نسخه جدید شاپ کیپر را کنیم آباد...
وضعیت انجمن رو دیدم و وضعیت پورتال رو ، انتقادات و پیشنهادات کاربران دلسوز رو خوندم و همچنین با مالکان و مدیران جدید صحبت کردم
متاسفانه روند فعلی نشان ازین داره که برنامه ریزی های تیم جدید تا حدودی با مشکلاتی مواجه بوده و از همین رو پیاده سازی و بهره برداری از نسخه جدید کمی کندتر از برنامه ریزی ها پیش رفته
من حسب تعلق خاطری که به شاپ کیپر دارم و ارادتی که به کاربران اون ، وظیفه خودم دونستم تا حل و فصل برخی مشکلات و به راه انداختن دوباره چرخ های این وب سایت دوست داشتنی ، در کنار کاربران اون و مدیران جدیدش باشم تا جایی که وقت و توانم اجازه بده و تجربیات و پیشنهادات خودم و سایر کاربران رو با کمک تیم جدید مدیریتی به مرحله اجرایی برسونم . امیدوارم اگر دلخوری یا انتقادی هستی دلسوزانه بیان بشه و مدیران جدید هم در تاپیک حاضر بشن و شفاف پاسخگوی کاربران باشن و برای نیازها و موارد مطرح شده - در صورت تایید جهت اجرایی شدن - زمان بندی مناسب ارائه بدن
ارادتمند همیشگی کاربران شاپ کیپر
رضا