پاپ اپ و تبلیغات زیاد تاثیر منفی رو رتبه داره. برای ما اثبات شده است
پاپ اپ و تبلیغات زیاد تاثیر منفی رو رتبه داره. برای ما اثبات شده است
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. من برای طرز تهیه فینگرفود گرم و طرز تهیه موهیتو هندوانه از این روش استفاده کردم و عالی بود.
ویرایش توسط سحر حسینی : 2020-03-22 در ساعت 02:11
سلام منم در مورد سرویس خواب نوزاد و تخت خواب کودک نتایج خیلی خوبی گرفتم. تشکر از راهنماییتون.
این مشکل رو من هم دارم با توجه به گفته های شما اوایل کار باید رتبه بالایی داشته باشم ولی اصلا هیچ ورودی ندارم من![]()
سلام دوستان، در مورد تحلیل افت بازدید سایت به دو نکته دقت داشته باشید.
1- به آمار وب مسترتولز اتکا کنید و نه گوگل آنالیتیکس.
گوگل آنالیتیک گاهی اوقات خطا داره و در چند ماه گذشته بارها در سایتهایی که به ما ارجاع شده شاهد این مشکل بودم.
2- حواستون به نسخه amp سایت باشه.
اساتید بهتر از من میدونند که amp چی هست. اما یاد آوری آن برای دوستانی که نمی دانند خالی از لطف نیست. amp نسخه سبک سایت است که در جستجوهایی که از طریق تلفن همراه در گوگل انجام میشه به کاربران نمایش داده می شه. نسخه amp خیلی سبک و سریع است. اما مشکلی که جدیدا شاهدش بودیم اینکه ایران amp را برای 48 ساعت فیلتر کرد و همین باعت افت بازدید تا 80 درصد سایتها شد که خوشبختانه بعد از رفع فیلتر، دوباره آمار برگشت.
سلام وقت بخیر
سایت آموزشگاه آشپزی من به آدرس www.ashpazsho.ir را چطور می تونم بهبود بدم؟
سلام. سایتتان را دیدم. مسائل فنی و تولید محتوا را خیلی خوب رعایت کردهاید، اما در استفاده از کلمات کلیدی کمی زیاده روی میکنید که باعث میشود نتیجهای که باید را نگیرید.
همچنین پیشنهاد میکنم از استانداردهای جدید استراکچر دیتا، مخصوصا استانداردی که مربوط به recipe - طرز تهیه غذا - است در ساختار مقالات سایتتان استفاده کنید.