من تو نسخه ی 1.4 با پرستاشاپ آشنا شدم و اولین ماژولی که نوشتم ماژول کیف پول بود که البته منتشرش نکردم چون اوایل کار هدف تجاری نداشتم. من به خیال اینکه ایشون چیزی از پرستاشاپ میدونه و تخصص داره چند تا سوال ازش پرسیدم که هیچکدوم رو جواب نداد و پیچوند و البته نگفت بلد نیستم (خودم بعدا فهمیدم که هیچی از پرستاشاپ نمیدونه). فکر میکنم ماژول
آپدیت دسته جمعی محصولات رو نوشتم و مشکلاتی که داشتم رو حل کردم و باز هم به خیال اینکه ایشون مسلط به پرستاشاپه بهش پیام دادم که یه چنین ماژولی نوشتم میتونی تستش کنی؟ گفت آره و من براش فرستادم
فرداش که رفتم بازارچه پرستاشاپ رو باز کردم، دیدم ماژول من و منتشر کرده توی بازارچه پرستاشاپ (در اون زمان presta-shop.ir) برای فروش و جالب اینکه روی عکس ماژول آدرس سایت خودش (ماتریکس) رو زده بود.
بهش پیام دادم که ماژول رو تست کردی ؟ گفت نه فرصت نشد. گفتم پس چرا منتشر کردی توی بازارچه؟ گفت میخرن تست میشه بعد اشکالاتش رو رفع میکنیم. گفتم پس چرا آدرس سایت خودت رو زدی روش؟ گفت بازارچه قانون داره، تو که نمیتونی مستقیم ماژول بذاری توی بازارچه (من اون زمان هنوز عضو تیم پرستاشاپ نبودم). من به عنوان منتشر کننده، ماژول تو رو میذارم توی بازارچه

خلاصه یادم نیست که گفت چند درصد خودش برمیداره و چند درصد به من میده. مشخصا چرت میگفت ولی برای من اهمیتی نداشت چون من کارمند بودم این یه تفریح بود برام.
جالب اینکه مدتی بعد (شاید دو هفته) که عضو تیم شدم یه هاست برای کارای خودم ازش گرفتم (بازم چون فکر میکردم متخصصه

). به گفته ی خودش یه هاست با پشتیبانی 24 ساعته و یه سری مشخصات دیگه و البته هیچ دسترسی ای به جز پنل به من نداد. بعدا گفتم این پشتیبانی 24 ساعته اش کو؟ گفت منم دیگه، هر وقت خواستی پیام بده به من. گفتم اومدیم و تو مردی بعد چی؟ گفت دیگه نباید همچین فکرایی بکنی

.
توی انجمن هم هر کی هر مشکلی داشت بهش هاست مزخرف خودش رو میفروخت. مثلا طرف میومد میپرسید که سایتم خطای 500 میده چکار کنم؟ به جای اینکه بهش راهنمایی کنه میگفت هاست شما ناسازگاره و برای هاست حرفه ای به من پیام بدید و کاربرای بیچاره رو میچاپید.