سلام خدمت دوستان
چند وقت پیش بود دنبال اسکریپت تراوین میگشتم که تو نت پر بود واسه دانلود ولی یه سایتی بود به اسم تراوین دیزاین که ادعا کرده بود تراوین رو کامل رفع باگ کرده و یه سری امکانات دیگه هم بهش اضافه کرده . فکر کنم تو همین سایت هم تاپیک داشت .
منم پیش خودم گفتم مبلغش مهم نیست حداقل یه اسکریپت بدون باگ بخرم و کار کنم
ما با اقای محمدعلی عالی مقام که مسئول این سایت بود صحبت کردیم و قرار شد کار کنیم قیمت اسکریپت های ورژن 3.6 + 4.2 با یه ایندکس اختصاصی رو به ما گفت 750 تومن که تقدیم شد بهشون . اون ایندکس اختصاصیشون به قدری مشکل داشت و کد نویسیش بد بود که همون روز اول ما از ایندکس قدیمی استفاده کردیم و اونو ریختیم دور . این اولین ضرری بود که ایشون زد ولی ما چیزی نگفتیم
مشکل از جایی شروع شد که ایشون ادعا کرد 500 تا شماره داره که همه کاربر سایتشون بودن و فعال هستن برای اینا اس ام اس بفرستم و سایتو تبلیغ کنم فیدبک خوبی داره
منم دنبال تبلیغات بودم ایشون گفتن این پک رو 400 میدن به من با این شرط که حداقل نصف این 500 نفر سایتو ببینن و عضو بشن و ... من بنا رو گذاشتم روی 100 نفر گفتم همون 100 نفرم برای ما بیاد کافیه وقرار شد پول این شماره ها رو من یک ماه بعد تقدیم ایشون کنم
قرار شد پنل اس ام اسم خودشون بهم بدن که از اونجا ارسال کنیم
ایشون پنل رو دادن و من هرچی اومدم ارسال بزنم هی توسط اپراطور رد میشد ! و اس ام اس قبول نمیشد
به ایشون گفتم و راهکار هایی دادن که در نهایت جواب نداد و قرار شد خودشون برام ارسال کنن و من هزینه شارژ رو بدم
2 بار ایشون برا من ارسال کردن تقریبا 15 روز پیش . و توی هر دوی این ارسال کل کسانی که روی لینک زدن و از سایت دیدن کردن به 5 نفر هم نرسید تمامی امار ها موجوده !!!! من به ایشون گفتم مشکل رو گفتن میان نگران نباشید خلاصه 10 روز از قضیه گذشت و همون 3-4 نفر فقط از سایت بازدید کرده بودن و رفته بودن
موقع پرداخت هزینه شد من بهشون گفتم اقا من هزینشو نمیدم چون هیچکس از این راه اصلا وارد سایت من نشد چه برسه به اینکه بخواد عضو بشه
من کلا پک شماره ها رو پاک میکنم شما هم اون دوباری که برا ما ارسال کردی رو هزینشو میدیم
این وسط هیچ ضرری هم به شما نرسیده چون اصلا بازخوردی نداشت خودشونم به سایت دسترسی داشتن و داشتن میدیدن نتیجه رو اینجوری نبود که از خودم در بیارم و الکی بگم خلاصه ایشون زیر بار نرفتن و گفتن نه باید بدید
دست اخر ایشون قبول کردن که پک شماره هاشون به درد نمیخورده و گفتن پاک کنید و نیاز به پرداخت نیست
تا قبل واریز هزینه کامل ایشون قشنگ جواب میدادن و راهنمایی میکردن . به محض گرفتن پول کامل کلا دیگه خبری ازشون نشد فقط یه بار یه پیام دادن که به خاطر قضیه اس ام اس ها دیگه به من پشتیبانی نمیدن و من بهشون پیام ندم دیگه ! در صورتی که ما هزینه رو کامل دادیم با پشتیبانی اصلا ربطی به اس ام اس نداشت
ما موندیم و یه اسکریپت با کلی مشکل که کسی نبود حلش کنه و تبلیغم کرده بودم و یه مقدار کاربر هم جذب کرده بودم که همشون هی اعتراض میکردن به خاطر مشکلات بازی
مشکلی که این اسکریپت داره اینه که وقتی 10 نفر کاربر توش عصو میشن و بازی میکنن کلا ارور 500 میده و هاست رو دان میکنه به هاست پیام میدم میگه این اسکریپت اصلا بهینه نیست و مشکل داره 4 تا سرور مجازی قوی گرفتم تو همشون همین مشکلو داشت !! و دست اخر اینکه این اقا هم مارو بلاک کرد و لایسنس اسکریپتی که 750 هزار تومن پول بابتش داده بودم رو باطل کرد و الان اومده میگه 400 هزار تومن دیگه بده مشکلتو حل کردی واست آپلود کنم !! واقعا ادم مخش سوت میزنه !!مشکلی که باید بدون هزینه حل شه چون یه بار کامل پولشو دادم اون وقت میگه باید فلان قدر بدین
در کل من تو این مدت حدود یک میلیون تومن خرج تبلیغاتم کردم که بعد از کار ایشون کامل سایتم رفته رو هوا و همه کاربرام رفتن
اینو گفتم تا ایشون رو بشناسن همه و بفهمن کارشون چطوریه
سایت ایشون : http://traviandesign.ir
شماره تماس ایشون : 09398533517
اسم ایشون : محمد علی عالی مقام
من از مدیران این سایت خواهش میکنم اگه جای تاپیکم درست نیست لطفا حذفش نکنن به جای مشخص منتقل کنن چون ایشون فکر کنم اینجا هم اکانت داره و قبلا تاپیک زده ... لطفا اجازه ندید سر بقیه هم کلاه بزاره .
من همینجا به همه میگم اگه ایشون مشکل اسکریپتی که فروخته رو حل کرد من جلو همه اعلام میکنم مشکل جل شده و ایشون کاملا تایید میشن . اصلا دنبال دعوا و سر و صدا نیستم میخوام مشکلم حل بشه ولی حل نمیکنه و مجبورم کرد که معرفیشون کنم
سپاس