جدیدا سایت های مثل ایمالز هم عضویت در این اتحادیه رو اجباری کرده
عملا قراره تمامی کسب و کارهای کوچیک رو حذف کنند.
اتفاقا وجود اتحادیه و پروانه باید از همون ابتدا اتفاق میافتاد تا شاهد رشد قارچ گونه فروشگاه هایی که یک شبه با اجناس بنجل راه میوفتن نباشیم. همین فروشگاه های بنجل فروش وقتی دیدن کلاهبرداری هزینه ای براشون نداره، فعالیت شون رو ادامه دادن و دیدگاه عموم مردم رو نسبت به خرید اینترنتی خراب کردند.
جهت اطلاع تون اتحادیه تنها ورود نکرده، در آینده نزدیک کسب و کار شما اگر مجوزهای لازم رو نداشته باشه باید به اماکن هم پاسخگو باشید که کار خوبی هست. همین الان تمام فروشگاه های اینترنتی در اماکن و نماینده پلیس فتا شهرها دارای پرونده اطلاعات هویتی هستند. این کارها باید زودتر از اینها اتفاق میفتاد. شما اتحادیه رو میبینید اما پشت اتحادیه چند ارگان وجود داره. در مقابل حق عضویت و ... هم این اعضا هستند که باید مطالبه گری کنند.
ممنون از سایت خوبتون
لوله بازکنی شهرک غرب
ببین برادر جان اگه خارج از ایران بود من کاملا باهات موافق بودم
یادمه میخواست طرح رجیستری اجرا بشه ی عهده مثل شما هی میگفتن ایول جلوی قاچاق و جنس بنجل اینا گرفته و هر هر کجا تز روشنفکری و قانونمداری میدادن و دولت هم میگفت بدون هیچ هزینه ای
الان فقط تفاوت یک گوشی با رجیستری با بدون رجیستری پایین 2 میلیون حدود 500 هزار تومان
باز همون اجناس بی کیفیت قاچاقچی توسط شرکت ها از دبی خریداری میشه
با اقتصاد آزاد کسب و کارها رشد و بزرگ میشن موقعی که مجوز بازی بشه بجز رانت فساد چیز دیگه ای نداره
بزارید تمام کسب و کارهای کوچیک و بزرگ باشند اونایی که تخصص لازم دارن رشد و پیشرفت میکنن اونایی توانایی ندارند حذف میشن
و این داستان فقط فقط موضوع مالیاته اگه واسه ساماندهی بهتر بود همون نماد و ساماندهی قوی تر عمل میکردن دیگه کلاهبرداران جایگاهی نداشتن
...
این پست توسط عبارت زیر به روز شده است :
مغلطه در منطق رو بلد هستید شما؟ احتملا بلد نیستین اما به صورت ناخوداآگاه ازش استفاده می کند. به فرض اینکه من فرق اتحادیه و صنف رو بلد نباشم ( که بلد هستم ) دلیل بر نادرست بودن حرف گوینده نیست.
چه ربطی داره این موارد که به هم می چسبونید شما!!! عجیبه واقعا
در ضمن مرغ همسایه غاز هست یه پا نداره! اون زبانزدی که احتمالا می خواستید بازگویی کنید این بوده: مرغش یه پا داره
این پست توسط عبارت زیر به روز شده است :
واقعا نمونه دقیق اینکه اگر اینها ( اتحادیه کسب و کارهای مجاری ) به جایی برسن و ساخت و پاخت رو بکنند و... قرار هست چه بلایی سر مردم بیارن از همین پست مشخص هست
قشنگ تهدید ها رو بخونید و ببنید با چه شیوه و ادبیاتی صحبت می کنند ( تازه هنوز به جایی نرسیدن )
برنامه ها دارن برای مردم بیچاره و فروشگاه داران. چه معنی می ده وقتی دیج... لا و .. وجود دارن فروشگاه های دیگه بیان رقابت کنند؟ اگر هم رقابت کردند اتحادیه راه می ندازن و همه رو از بین می برن مثل آب خوردن
مالیات، اماکن، مجوز فلان و ...
دوست عزیز اینماد در همکاری با قوه قضاییه و پلیس فتا که ارگان های قانونی هستند، برای همین تشکیل شده که احراز هویت کنه. مکان و جا و تلفن و همه چیز رو اینماد می تونه بررسی کنه و جلوی بنجل فروش ها و کلاهبرداران رو بگیره. نیازی نیست پول به حساب اتحادیه ساختگی و غیرقانونی کسب و کارهای مجازی ریخته بشه و اطلاعات فروشگاه دارای مستقل خیلی ساده در اختیار فروشگاه های بزرگ و بنیانگذاران بیفته
نقشه پشت این اتحادیه نابود کردن فروشگاه داران کوچک و مستقل هست
ویرایش توسط eteraz : 2019-10-26 در ساعت 16:18
با سلام.
صحبت های استارتر در پست اول تایید میشه، این اتحادیه با اینکه خودشون هم غیرقانونی هستن و حتی نه لوگوی ساماندهی دارن و نه نماد اعتماد با فروشگاه ما هم تماس گرفتن و تهدید به فیلتر و مسدود کردن هاست کردن.
پیگیری کردیم نه قدرت و اجازه مسدود کردن هاستینگ رو دارند و نه هیچ کدام از قوانین ساماندهی و فیلترینگ اشاره ای به این انجمن یا اتحادیه داره.
در نتیجه دومین کار غیر قانونیشون تماس با فروشگاه ها و تهدید الکی هست.
خدا جای حق نشسته، حساب اینا هم با کرام الکاتبین...
پ ن: بعضی از دوستان فکر میکنند اگر این اتحادیه تشکیل بشه، دست دخالت ارگان های دیگر مانند ای نماد، ساماندهی و فتا و مالیات از دخالت در کار فروشگاه های انلاین دور میشه و با خیال راحت هرچی بخواید میتونید بزارید تو سایتتون و بفروشید، در حالی که اشتباه میکنید، فقط یه ارگان نظارتی دیگه به اون قبلی ها اضافه میشه.
اتحادیه ای که همین اول کار با تهدید دروغین و اجباری بخواد عضوهاش رو زیاد کنه وضعیتش مشخصه
ویرایش توسط فرانکفورت : 3 هفته پیش در ساعت 20:18
سلام
اینکه اتحادیه نیاز به لوگو ساماندهی و اینماد داشته باشه البته که مفهوم نداره ولی
اینکه میفرمایید تجربه کردید که به شما زنگ زدن و تهدید به فیلترینگ کردن خیلی کار خلافیه
به نظرم بد نیست با خودشون تماس بگیرید و شماره ای که از آن شماره به شما زنگ زده شده را چک کنید ببینید نکنه الکی به اسم اتحادیه زنگ زده باشن
چون تهدید توسط هر کسی و هر مسئولی برای هر شخصی غیر قانونی و قابل پیگرد هستش
اتحادیه که مستقیم مسدود نمیکنه ولی اگر درخواست بده قابل اجرا است.
در مورد پا نوشت شما بله کاملا درسته. قرار نیست با آمدن یکی، بقیه حذف بشوند.
هر اتحادیه ای هدفش باید متحد کردن اعضا و رسیدگی به مشکلات اعضا باشه. این اتحادیه هم با همین هدف ایجاد شد چون کسی به مسائل کسب و کارهای آنلاین رسیدگی نمیکرد و اتحادیه های صنفی هم کسب و کارهای آنلاین رو رقیب اعضای خودشون میدونستند و مجوز و ... نمیدادند
داستان اتحادیه خشک شوئی رو میتونید در اینترنت دنبال کنید. تاکسی های اینترنتی رو هم که همه میدونید چه مشکلی با اتحادیه تاکسی رانی داشتند
من شخصا به دلیل اینکه اینماد ندارم نمیتونستم عضو اتحادیه بشم و الان نه عضو اتحادیه هستم و نه از اعضای هیات مدیره هستم. ولی با برخی اعضا از که طریق انجمن آشنا شدم (عضو آنجا هم نیستم) ارتباطی دارم که میتونم ازشون درخواست کنم صحت و سقم این موضوع رو برام روشن کنند
ولی این که تهدید صورت گرفته باشه برای عضویت اجباری مشکل کوچکی نیست و قابل پیگیریه.
اگر ممکنه اسم فروشگاهتان را و شماره ای که با آن تماس گرفته اند (به آن زنگ زده اند) را اعلام کنید. خود من مایلم این موضوع رو پیگیری کنم ببینم اتحادیه چرا چنین کاری میکنه
با سپاس و آرزوی موفقیت
ویرایش توسط alirezamojahedi : 3 هفته پیش در ساعت 09:53
e-Business, e-Commerce Architect
مشاور کسب و کار اینترنتی و تجارت الکترونیکی
www.AlirezaMojahedi.com - www.t.me/AlirezaMojahedi