سلام
یه پروژه ای هست که میخوام بذارم توی پونیشا
متاسفانه سایت پارس کدرز قبلا ازم کلاهبرداری کرد و خیلی خودجوش اکانتم دیگه باز نشد!!!
الان میخوام بدونم این پونیشا قابل اعتماد هست چون مبلغ نسبتا بالا هست گفتم قبلش مشورت کنم که مشکلی پیش نیاد
سلام
یه پروژه ای هست که میخوام بذارم توی پونیشا
متاسفانه سایت پارس کدرز قبلا ازم کلاهبرداری کرد و خیلی خودجوش اکانتم دیگه باز نشد!!!
الان میخوام بدونم این پونیشا قابل اعتماد هست چون مبلغ نسبتا بالا هست گفتم قبلش مشورت کنم که مشکلی پیش نیاد
من قبلاً با مدیر پونیشا ارتباط داشتم. فرد متعهد و حرفه ای توی ایمیلها نشون میدادند. تعهد و حرفه ای گری ایشون ملاک من برای معرفی پونیشا بود.
پس به نظر من قابل اعتمادند اما تصمیم با شماست....
سلام
من كار كردم قابل اعتمادن
تاييد ميشن
تاحالا که ازشون خطایی سرنزده. آینده رو نمی دونم. اما درصداشون خیلی زیاد و غیرمنصفانه است.
البته به نظر من یکی از مشکلات پونیشا اینه که آدرس و شماره تلفن نداره.
روزگارا: تو اگر سخت به من می گیری! با خبر باش، که پژمردن من آسان نیست!
سلام، خیر،
من با پونیشا در سه پروژه کار کردم، متاسفانه مشکلات زیر مشاهده شد:
1-مدیریت مالی بسیار ضعیفی داره و در برداشت وجه (پول برگشت خورده کارفرما یا درآمد پیمانکار) کند عمل میکنه و در بعضی مواقع بدون اجازه کاربر به صورتحاسب دست میزنه و تمامی پول موجود در اکانتو صفر میکنه. (در حقیقت پول خورده میشه)
2-پشتیبانی در ضمینه پاسخ دادن به مسائل مالی بسیار ضعیفه ( معمولا در اینگونه موارد تیکت ها باز میمونن)
3-در ضمینه حل اختلاف با اینکه برای هرگونه حل اختلافی 5000 تومان پول میگیره اما اکثر کاربرا به نتیجه نرسیدن و مشاهده شده نه پیمانکار به پولش رسیده و نه کارفرما یعنی بیعانیه ای که کارفرما ایجاد کرده در هر دو طرف صفر شده هم پیمانکار و هم کارفرما هیچ پولی گیروشون نمیاد (این مسئله را من از دیگر کاربران هم پرسیدم و اونا هم به همین دلیل دیگه با پونیشا کار نمیکنند.
4- در حقیقت پولی که در اکانتت وجود داره به مرور و به صورت خودکار برای استفاده از خدمات سایت کسر میشه حتی اگر به مدت یک ماه در سایت لاگین نکنی.
من که در این مدت تمام وقت و پولمو از دست دادم. حالا هم میل خودتونه در این سیستم عضو بشین و مجدادا تجربه کنید!
خوشحالم که وظیفه خودمو در مورد تجربه چند ماهه مطرح کردم، تا دوستان با دید باز تری به پونیشا نگاه کنند.
تجربه ی من اینه که برای وقت شما پشیزی ارزش قائل نیستند.حتی یک ذره!
من یه پروژه داشتم که می خواستم بسپرم اش دست متخصص. گفتم کجا بهتر از اینجا می شه آگهی داد.هم سایت اش شکیله و هم کلی تبلیغ کرده همه جا. پروژه رو دادم و سپردم اش به یه نفر که 3 تا پروژه هم با موفقیت انجام داده بود.طرف مقابل 50درصد بیانه درخواست کرد.مدت انجام پروژه رو هم 10 روز اعلام کرد.
من مبلغ 50% رو واریز کردم.12 تومن هم شد پورسانت پونیشا(+2 تومن هم حق ثبت آگهی).
پیمانکار واسه تحویل گفت یه هفته ای تحویل می دم.یه هفته شد و گفت فردا شب ... همینطور مارو پیچوند تا روز 10. از اون روز به بعد دیگه جواب نداد.3 روز گذشت و من پیام دادم به پشتیبانی پونیشا. گفتند مراحل شکایت رو طی کن.
حالا مراحل شکایت چطوریه؟شما اعلام می کنی.4 روز باید بگذره حتما تا بتونی اون رو به داوری ارجاع بدی.کارفرما که جواب نمی داد، ما هم 4 روز صبر کردیم و ارجاع دادیم به داوری(هزینه=15 تومن!) وجه رو که پرداخت کردم دیدم نوشت " شما وجه داوری رو پرداخت کردید، باید تا 5 روز صبر کنید تا طرف مقابل هم پرداخت کنه ، اگه پرداخت نکرد رای به نفع شما صادر می شه" !!!
تیکت زدم تو پشتیبانی که آقا من وقت اضافی که ندارم !! گفتند مراحل باید طی بشه ! 5 روز هم گذشت. وجه بیانه بنده + حق داوری اومد توی حساب کاربری من.
اینم عکس : poonish.png
خوب حالا باید برای برداشت وجه اقدام می کردم.انجام شد.آخرش نوشت "برداشت وجه در طی 4 روز کاری انجام می شود"!!!!!!!!!!!! . گفتم خوب اشکال نداره.اینهمه صبر کردم بازم روش.مبلغم مبلغ ناچیزی بود به هر حال.دقیقا چهارروز بعد از طرف سایت اعلام شد که باید نام کاربری به نام صاحب حساب باشه.حق داشتند.من اسم اکانتم به نام شرکتمون بود. عوض کردم و مجددا درخواست ثبت کردم همون لحظه.و باز رفت واسه 4 روز بعد(گویا منظورشون 4روز کاری نیست.بعد از طی 4 روز کاریه!!!!). واریز انجام شد. اون هم 500 تومن کمتر از وجهی که بنده درخواست داده بودم.بحث پولش نیست.بحث ارزش گذاشتن به درخواست های مشتریه.
نتیجه کل نوشته ها : من یه پروژه داشتم که علاوه بر اینکه انجام نشد و از برنامه ریزیم 10 روز عقب موندم . 14 تومن هم نصیب پونیشا شد و وجه بیانه من بعد از دقیقا یک ماه با کسر 500 تومن به دستم رسید.
پانویس:کسر 500 تومن به دلیل انتقال از بانک به بانک نبود چون من بانکی که خودشون اعلام کرده بودند رو دادم(پارسیان) که خودشون نوشتند کارمزد کسر نمی شه.باز هم تاکید می کنم بحث مبلغ نیست.بحث زمان و احترام هست.
ویرایش توسط guilanclick : 2014-02-20 در ساعت 19:31