طرح های تخفیف برای راه اندازی و ... قرار بدین...
سوال دیگه اینکه با مامورین که میان میشه هماهنگ شد مثلا بسته رو مثلا فلان ساعت بیان ببرن یا ... ؟
سلام
ما بهترین شرایط رو برای راه اندازی ارایه می کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید در تماس باشید.
قانونا امکان این موضوع وجود نداره که شما ساعت تحویل بسته رو مشخص کنید، اما می تونید بعد ازمعرفی از فردی که بسته هارو حمع اوری می کنه درخواست کنید که بسته هارو توی ساعت خاصی بیاد ببره.
معمولا ساعت مراجعه بین 8 الی 12 ظهر هست.
موفق باشید
Talent is cheaper than table salt. What separates the talented individual from the successful one is a lot of hard work
شخصا با COD های بسیاری کار کردم حدود 1 ماه هست اومدم رو راگا نه اهل تعریف بیخودم نه اهل تخریب آنچه واقعا بوده در این 1 ماه رو عرض میکنم
1-تاریخ واریزی ها چهارشنبه ها بسیار دقیق تا ریال اخر واریز میکنند.
2-من تو هیچ cod ندیدم امکاناتی بخوام بعد بگم به پنلشون اضافه کنند در راگا این اتفاق بسیار خوب می افتد.
3-قبلا به جناب سلطانی زیاد زنگ میزدم و تو تلگرام زحمت میدادم دیگه چون زیاد مشتاق به این کار نبودم چون احساس مزاحمت بهم دست میداد برای ایشون و علاقمند به تیکت زدن بودم پاسخ رو در تیکت به خوبی همیشه گرفتم بماند که زنگم میزدم پاسخگو بودند و مشکلی نبود البته به خودشونم این انتقاد رو کردم که وقتی به شرکت زنگ میزدم خانم هایی که پاسخگو بودند هیچی نمیدونستند و میگفتند به ایشون زنگ بزنم و انتقاد کردم کارمندی که چیزی نمیدونه دلیلی نداره تلفن رو برداره همون تلفن رو دایورت کنید گویا بهتره قرار شد تصحیحش کنند.
4-صد هزار تومان پنلم رو بعد از 100 تا ارسال بهم برگردوندند و در واقع رایگان پنلم شد.
مورد دیگری و ضعیفی ندیدم مطمئن باشید میدیدم بدون هیچ گونه چون و چرا میگفتم از تاپیک هایی که گذشته باز کردم این مهم مشخصه با کسی خرده و برده ندارم و انچه صادقانه هست میگم
در کل این 1 ماه همکاری لذت بخش بوده امیدوارم بعد از این هم همینطور بره جلو
ویرایش توسط anius : 2017-01-05 در ساعت 21:26